fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

07/ 11/ 2017
  Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Європейської Бізнес Асоціації на запрошення Представництва Світового банку взяли участь у круглому столі, присвяченому обговоренню проекту Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового та мисливського господарства України на період до 2022 року, розробленого Державним агентством лісових ресурсів України із залученням представників Комітету деревообробної та меблевої галузі Європейської Бізнес Асоціації. Під час круглого столу всі учасники мали можливість висловити  свої пропозиції та зауваження до зазначеного проекту. Серед іншого Стратегія містить ряд ґрунтовних принципів, на яких має базуватися її реалізація. Так, державна власність на ліси розглядається як національне надбання, яке не може бути приватизовано або надано у концесію. Ми хотіли б ще раз звернути увагу на важливість недопущення концесії у лісовій галузі. Детально з позицією Асоціації щодо передачі у концесію лісових господарств можна ознайомитися за посиланням - http://bit.ly/2uimByM Ми переконані, що Стратегія вкрай необхідна та має бути спрямована в тому числі на раціональне та найефективніше використання лісових ресурсів, враховувати фактичні об’єктивні потреби ринку у сировині та  інтереси деревообробних підприємств.

Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Європейської Бізнес Асоціації на запрошення Представництва Світового банку взяли участь у круглому столі, присвяченому обговоренню проекту Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового та мисливського господарства України на період до 2022 року, розробленого Державним агентством лісових ресурсів України із залученням представників Комітету деревообробної та меблевої галузі Європейської Бізнес Асоціації.

Під час круглого столу всі учасники мали можливість висловити  свої пропозиції та зауваження до зазначеного проекту.

Серед іншого Стратегія містить ряд ґрунтовних принципів, на яких має базуватися її реалізація. Так, державна власність на ліси розглядається як національне надбання, яке не може бути приватизовано або надано у концесію. Ми хотіли б ще раз звернути увагу на важливість недопущення концесії у лісовій галузі.

Детально з позицією Асоціації щодо передачі у концесію лісових господарств можна ознайомитися за посиланням – http://bit.ly/2uimByM

Ми переконані, що Стратегія вкрай необхідна та має бути спрямована в тому числі на раціональне та найефективніше використання лісових ресурсів, враховувати фактичні об’єктивні потреби ринку у сировині та  інтереси деревообробних підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: