fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Фінанси та податки

19/ 10/ 2017
  Платники податків прагнуть окреслити коло проблемних питань по трансфертному ціноутворенню (ТЦУ), мінімізувати ризики і уникнути судових спорів із податковою. Саме тому експерти PwC вирішили прийти їм на допомогу і поділитися свіжими даними щодо тенденцій, теорії та практики в рамках засідання на тему: «Перевірки і спори з ТЦУ – попереджений означає озброєний». Ольга Трифонова, директор і керівник Практики ТЦУ PwC, розпочала зустріч з конкретних цифр. Так, на сьогодні було виявлено більш ніж 450 порушень порядку подачі звіту про контрольовані операції, проведено 20 перевірок і направлено 200+ запитів стосовно ТЦУ-документації. Головними суб’єктами перевірок ДФС за 2016-2017рр. стали виробники соняшникової олії, с/г і молочної продукції, скляної тари тощо. Далі «естафету» перехопив Дмитро Донець, директор Практики врегулювання податкових спорів Адвокатського обєднання PwC Legal, і ознайомив учасників із підставами ТЦУ-перевірок, порядком їх проведення і процедурою оскарження результатів. Разом експертам вдалося охопити непросту тему ТЦУ шляхом аналізу конкретних кейсів і дати присутнім цінні поради щодо вироблення ефективної стратегії захисту.

Платники податків прагнуть окреслити коло проблемних питань по трансфертному ціноутворенню (ТЦУ), мінімізувати ризики і уникнути судових спорів із податковою. Саме тому експерти PwC вирішили прийти їм на допомогу і поділитися свіжими даними щодо тенденцій, теорії та практики в рамках засідання на тему: «Перевірки і спори з ТЦУ – попереджений означає озброєний».

Ольга Трифонова, директор і керівник Практики ТЦУ PwC, розпочала зустріч з конкретних цифр. Так, на сьогодні було виявлено більш ніж 450 порушень порядку подачі звіту про контрольовані операції, проведено 20 перевірок і направлено 200+ запитів стосовно ТЦУ-документації. Головними суб’єктами перевірок ДФС за 2016-2017рр. стали виробники соняшникової олії, с/г і молочної продукції, скляної тари тощо.

Далі «естафету» перехопив Дмитро Донець, директор Практики врегулювання податкових спорів Адвокатського об’єднання PwC Legal, і ознайомив учасників із підставами ТЦУ-перевірок, порядком їх проведення і процедурою оскарження результатів.

Разом експертам вдалося охопити непросту тему ТЦУ шляхом аналізу конкретних кейсів і дати присутнім цінні поради щодо вироблення ефективної стратегії захисту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: