fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR

24/ 01/ 2017
  Будь-яка система управління буде працювати з максимальною ефективністю тільки в тому випадку, якщо вона буде включати в себе діючу систему мотивації. Так, 24 січня 2017 року на засіданні Комітету з управління персоналом, присвяченому темі “Мотивація. Психологічний бензин для бізнесу” учасники отримали чітку класифікацію, завдяки якій стало зрозуміліше, які заходи впливу до працівника застосувати і як його мотивувати. Спікером виступила Наталія Юрганова, директор з персоналу ПАТ ВО СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР, практичний психолог, бізнес-тренер, карєрний коуч і консультант з первинної і вторинної профорієнтації. В ході зустрічі учасники дізналися про психологічну складову мотивації в структурі особистості людини, карту мотивів або знамениту кнопку “мотивації”, як знайти правильне співвідношення матеріального і нематеріального мотивування персоналу. Обговорили особливості побудови системи мотивації в компанії, Performance management та KPI, вплив мети, стратегії і корпоративної культури на мотивацію співробітників. Гості отримали практичні поради та обмінялися досвідом один з одним. У другій частині заходу загальним голосуванням учасників був одноголосно обраний Голова Комітету. Вітаємо пані Юрганову з новою посадою!

Будь-яка система управління буде працювати з максимальною ефективністю тільки в тому випадку, якщо вона буде включати в себе діючу систему мотивації. Так, 24 січня 2017 року на засіданні Комітету з управління персоналом, присвяченому темі “Мотивація. Психологічний бензин для бізнесу” учасники отримали чітку класифікацію, завдяки якій стало зрозуміліше, які заходи впливу до працівника застосувати і як його мотивувати. Спікером виступила Наталія Юрганова, директор з персоналу ПАТ “ВО “СТАЛЬКАНАТ-СІЛУР”, практичний психолог, бізнес-тренер, кар’єрний коуч і консультант з первинної і вторинної профорієнтації.

В ході зустрічі учасники дізналися про психологічну складову мотивації в структурі особистості людини, карту мотивів або знамениту кнопку “мотивації”, як знайти правильне співвідношення матеріального і нематеріального мотивування персоналу. Обговорили особливості побудови системи мотивації в компанії, Performance management та KPI, вплив мети, стратегії і корпоративної культури на мотивацію співробітників. Гості отримали практичні поради та обмінялися досвідом один з одним. У другій частині заходу загальним голосуванням учасників був одноголосно обраний Голова Комітету. Вітаємо пані Юрганову з новою посадою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: