fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

27/ 09/ 2017
  Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації взяли участь у засіданні круглого столу Український ринок зерна: ефективне регулювання для світового лідерства. У ході зустрічі відбулася презентація Зеленої книги Регулювання ринку зерна, підготовлена Офісом ефективного регулювання. Ірина Душник, Виконавчий директор Комітету Асоціації, наголосила на важливості та своєчасності цього документу та окреслила критичні питання, з якими стикається зерновий бізнес в Україні, зокрема: нестача вагонів-зерновозів та тяги; сірий ринок зерна та боротьба з ним; удосконалення фітосанітарних процедур та демонополізація ринку фітосанітарних послуг; надання рівних можливостей усім гравцям зернового ринку в питанні формування обєднаних партій зерна на експорт; диверсифікація експортних ринків для української сільськогосподарської продукції та подальше розширення асортименту експорту (особливо до КНР). Щиро дякуємо організаторам за чудову можливість для дискусії та сподіваємося на подальший ефективний діалог!

Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації взяли участь у засіданні круглого столу “Український ринок зерна: ефективне регулювання для світового лідерства”. У ході зустрічі відбулася презентація Зеленої книги “Регулювання ринку зерна”, підготовлена Офісом ефективного регулювання.

Ірина Душник, Виконавчий директор Комітету Асоціації, наголосила на важливості та своєчасності цього документу та окреслила критичні питання, з якими стикається зерновий бізнес в Україні, зокрема:

  • нестача вагонів-зерновозів та тяги;
  • “сірий” ринок зерна та боротьба з ним;
  • удосконалення фітосанітарних процедур та демонополізація ринку фітосанітарних послуг;
  • надання рівних можливостей усім гравцям зернового ринку в питанні формування об’єднаних партій зерна на експорт;
  • диверсифікація експортних ринків для української сільськогосподарської продукції та подальше розширення асортименту експорту (особливо до КНР).

Щиро дякуємо організаторам за чудову можливість для дискусії та сподіваємося на подальший ефективний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: