fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Правові питання, Одеса Аграрні питання

20/ 03/ 2024
  Земля завжди була одним з найцінніших ресурсів для розвитку економіки та суспільства в цілому. Її правильне використання та захист є запорукою стабільного розвитку країни та процвітання громадян. Проте, земельні спори, незаконне захоплення та інші форми зловживання можуть стати серйозною загрозою для бізнесу та прав землевласників. Тому, 20.03.2023 на спільному онлайн-засіданні Правничого комітету та Аграрної робочої групи Південоукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації обговорили актуальні питання земельного законодавства та захисту бізнесу від земельного рейдерства. Спікером заходу виступив Віктор Кобилянський - адвокат, директор Офісу земельного права, голова комітету НААУ з питань аграрного, земельного та довкілевого права. Співмодерували Артур Ніцевич - голова Правничого Комітету ЕВА Одеса, партнер Інтерлігал та Костянтин Фурман - голова Аграрної робочої групи ЕВА Одеса, керівник департаменту операційно-правової підтримки групи компаній Агрофюжн. Сьогоднішня зустріч мала на меті розглянути не лише недавні зміни в законодавстві, які стосуються земельних питань, але й відповісти на питання, як забезпечити ефективний захист прав бізнесу та землевласників у змінному законодавчому середовищі. Отже, Важливо підкреслити, що розвиток ефективних механізмів захисту прав на землю та запобігання земельному рейдерству потребує спільних зусиль державних органів, бізнесу, громадськості та інших зацікавлених сторін. Тільки через такий комплексний підхід можна досягти стабільності та правової впевненості в сфері земельних відносин. Дякуємо усім, хто взяв участь. Нехай наші спільні зусилля сприяють створенню справедливого та стабільного земельного ринку.

Земля завжди була одним з найцінніших ресурсів для розвитку економіки та суспільства в цілому. Її правильне використання та захист є запорукою стабільного розвитку країни та процвітання громадян. Проте, земельні спори, незаконне захоплення та інші форми зловживання можуть стати серйозною загрозою для бізнесу та прав землевласників.

Тому, 20.03.2023 на спільному онлайн-засіданні Правничого комітету та Аграрної робочої групи Південоукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації обговорили актуальні питання земельного законодавства та захисту бізнесу від земельного рейдерства. Спікером заходу виступив Віктор Кобилянський – адвокат, директор Офісу земельного права, голова комітету НААУ з питань аграрного, земельного та довкілевого права. Співмодерували Артур Ніцевич – голова Правничого Комітету ЕВА Одеса, партнер Інтерлігал та Костянтин Фурман – голова Аграрної робочої групи ЕВА Одеса, керівник департаменту операційно-правової підтримки групи компаній Агроф’южн.

Сьогоднішня зустріч мала на меті розглянути не лише недавні зміни в законодавстві, які стосуються земельних питань, але й відповісти на питання, як забезпечити ефективний захист прав бізнесу та землевласників у змінному законодавчому середовищі.

Отже, Важливо підкреслити, що розвиток ефективних механізмів захисту прав на землю та запобігання земельному рейдерству потребує спільних зусиль державних органів, бізнесу, громадськості та інших зацікавлених сторін. Тільки через такий комплексний підхід можна досягти стабільності та правової впевненості в сфері земельних відносин.

Дякуємо усім, хто взяв участь. Нехай наші спільні зусилля сприяють створенню справедливого та стабільного земельного ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: