fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

24/ 02/ 2021
  Відбулася розширена зустріч Харчового Комітету з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та фахівцями Держпродспоживслужби. Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Зокрема, проблеми з формами міжнародних сертифікатів, щодо державного контролю дієтичних/біологічно активних добавок при їх ввезенні в Україну, відбору зразків при імпорті. Окрім того, мова йшла про необхідність розробити роз’яснення щодо норм Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», перевірки Держпродспоживслужбою вимог законодавства про ринковий нагляд, а також щодо електронного обігу фітосанітарних сертифікатів та підтримки українських експортерів на міжнародних ринках. Бізнес дякує Голові та експертам Держпродспоживслужби за надані роз’яснення та постійний діалог!

Відбулася розширена зустріч Харчового Комітету з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та фахівцями Держпродспоживслужби.

Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Зокрема, проблеми з формами міжнародних сертифікатів, щодо державного контролю дієтичних/біологічно активних добавок при їх ввезенні в Україну, відбору зразків при імпорті. Окрім того, мова йшла про необхідність розробити роз’яснення щодо норм Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», перевірки Держпродспоживслужбою вимог законодавства про ринковий нагляд, а також щодо електронного обігу фітосанітарних сертифікатів та підтримки українських експортерів на міжнародних ринках.

Бізнес дякує Голові та експертам Держпродспоживслужби за надані роз’яснення та постійний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: