fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Виробнича промисловість

11/ 11/ 2020
    У п’ятницю, 11 листопада 2020 року, проведено заключну у 2020 році зустріч Виробничого комітету Західноукраїнського офісу Асоціації, на якій обговорили стан та тенденції розвитку ринку меблевого виробництва України, зокрема: кількість компаній меблевого виробництва в Україні зменшується, на противагу кількості у країнах Східної Європи; зі 100% імпортованої сировини - 44% прибуває з Китаю; у 2020 році значно скоротились обсяги експорту продукції. Разом з тим, у червні-листопаді 2020 року спостерігається приріст обсягів міжнародної торгівлі у меблевій галузі. Для стимулювання притоку іноземних інвестицій виробничим компаніям варто удосконалювати ефективність праці та підвищувати якість продукту, а також рекомендовано розробити на підприємствах «Action and risk» плани, метою яких є впровадження безпечних умов праці в умовах карантину. За результатами зустрічі було прийнято рішення про: створення додаткової платформи для спілкування виробничих компаній на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у WhatsApp, а також закритої групи у LinkedIn із наповненням сторінки актуальною інформацією щодо можливостей розвитку господарської діяльності виробничих компаній. те, що варто залучати керівників виробничих компаній та директорів з виробництва до діяльності Асоціації в частині розробки законодавчих ініціатив колективного характеру для удосконалення процедур, які впливають на виробничі процеси та бізнес. За додатковою інформацією щодо діяльності вищезгаданих груп та адвокації, просимо звертатись до Мар’яни Зелінської, менеджера комітетів Офісу, [email protected] або за телефоном 067 500 91 56. Ще раз вітаємо натхненного новообраного голову Комітету -  Романа Олійника з обранням на посаду! Дякуємо усім, хто долучився до дискусії, поділились досвідом та планами на майбутнє. До зустрічі на заходах комітету у 2021 році!
01/

 

У п’ятницю, 11 листопада 2020 року, проведено заключну у 2020 році зустріч Виробничого комітету Західноукраїнського офісу Асоціації, на якій обговорили стан та тенденції розвитку ринку меблевого виробництва України, зокрема:

  • кількість компаній меблевого виробництва в Україні зменшується, на противагу кількості у країнах Східної Європи;
  • зі 100% імпортованої сировини – 44% прибуває з Китаю;
  • у 2020 році значно скоротились обсяги експорту продукції. Разом з тим, у червні-листопаді 2020 року спостерігається приріст обсягів міжнародної торгівлі у меблевій галузі.

Для стимулювання притоку іноземних інвестицій виробничим компаніям варто удосконалювати ефективність праці та підвищувати якість продукту, а також рекомендовано розробити на підприємствах «Action and risk» плани, метою яких є впровадження безпечних умов праці в умовах карантину.

За результатами зустрічі було прийнято рішення про:

  • створення додаткової платформи для спілкування виробничих компаній на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у WhatsApp, а також закритої групи у LinkedIn із наповненням сторінки актуальною інформацією щодо можливостей розвитку господарської діяльності виробничих компаній.
  • те, що варто залучати керівників виробничих компаній та директорів з виробництва до діяльності Асоціації в частині розробки законодавчих ініціатив колективного характеру для удосконалення процедур, які впливають на виробничі процеси та бізнес.

За додатковою інформацією щодо діяльності вищезгаданих груп та адвокації, просимо звертатись до Мар’яни Зелінської, менеджера комітетів Офісу, [email protected] або за телефоном 067 500 91 56.

Ще раз вітаємо натхненного новообраного голову Комітету –  Романа Олійника з обранням на посаду!

Дякуємо усім, хто долучився до дискусії, поділились досвідом та планами на майбутнє.

До зустрічі на заходах комітету у 2021 році!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: