fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

03/ 09/ 2020
  Сьогодні представники Комітету з логістики Асоціації долучились до наради за участі Міністра інфраструктури та команди Міністерства інфраструктури України, на якій обговорили проєкт напрацювань щодо впровадження нових технічних вимог до вантажних вагонів при продовженні їх строку служби. Зокрема, йшла мова про встановлення нових граничних строків служби вантажних вагонів, в залежності від їх типу та виконання продовження строку виключно шляхом капітального ремонту на вагоноремонтних та вагонобудівних підприємствах України. Експерти Асоціації наголосили, що виводити старі вагони з експлуатації потрібно, але важливо робити це поступово, із чіткими критеріями та еволюційним шляхом. Без державної підтримки реалізація таких заходів буде неможливою, тому варто заручитись фінансовою підтримкою. Дякуємо усім учасникам за дискусію, сподіваємося на напрацювання консенсусного рішення у даному питанні!
01/

Сьогодні представники Комітету з логістики Асоціації долучились до наради за участі Міністра інфраструктури та команди Міністерства інфраструктури України, на якій обговорили проєкт напрацювань щодо впровадження нових технічних вимог до вантажних вагонів при продовженні їх строку служби.

Зокрема, йшла мова про встановлення нових граничних строків служби вантажних вагонів, в залежності від їх типу та виконання продовження строку виключно шляхом капітального ремонту на вагоноремонтних та вагонобудівних підприємствах України.

Експерти Асоціації наголосили, що виводити старі вагони з експлуатації потрібно, але важливо робити це поступово, із чіткими критеріями та еволюційним шляхом. Без державної підтримки реалізація таких заходів буде неможливою, тому варто заручитись фінансовою підтримкою.

Дякуємо усім учасникам за дискусію, сподіваємося на напрацювання консенсусного рішення у даному питанні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: