fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

30/ 05/ 2019
  Як відбувається HR та рекрутинг процеси в ІТ компаніях? Які їх основні цінності? Яка модель управління та розвитку співробітників є найбільш зручною? Ці та багато інших питань обговорили на спільному засіданні Комітету Асоціації з управління персоналом та ІТ Комітету, що відбулось 29.05 в офісі Astound Commerce. Дуже корисним було почути й обговорити саме внутрішні процеси та тонкощі компаній від їх безпосередніх представників. Сергій Крушевський та Михайло Собко, функціональні менеджери з веб-розробок,  розповіли про особливості HR-підрозділу в Astound Commerce: як саме відбувається пошук талантів, їх тестування та об’єктивне оцінювання співробітників в цілому. Цікаво було почути про різні підходи у спілкуванні та вираження емоцій іноземцями, які відмінності в CV між нашими на закордонними інженерами, які канали для пошуку співробітників є найбільш популярними і дієвими в інших країнах та як досягти найбільш об’єктивних результатів внутрішніх фідбеків. Андреас Флодстром, СЕО та співзасновник компанії Beetroot, поділився історією заснування шведсько-української компанії та освітнього проекту Beetroot Academy. Нещодавно компанія потрапила до списку 33-х компаній з найбільш демократичною організацією управління у світі. Андреас розповів як саме компанія трансформувала свої внутрішні процеси, щоб досягти таких позитивних результатів, як приймаються рішення всередині колективу. І серед головних принципів – довіра, рівність та відповідальність. Саме завдяки ним можна відійти від традиційного ієрархічного управління до більш прогресивного та демократичного. Андрій Старжинський, маркетинговий директор SoftElegance та співзасновник a-Gnostics, розповів про підходи та методи управління й взаємодії як з «технічним», так і «нетехнічним» персоналом ІТ компаній на прикладі власного досвіду. Андрій поділився особливостями їхнього внутрішнього управління, де ключову роль відіграє саме створення комфортного, домашнього оточення, щоб кожний працівник дійсно почував себе частиною сім’ї. Крім цього пройшлись по темі комунікацій в середині колективу, зокрема про спілкування з окремою категорією дуже розумних людей – «smart people». Після виступів кожний мав можливість задати питання спікерам, а по закінченню заходу поспілкуватись один з одним. Ми щиро вдячні Astound Commerce за організацію, усім гостям за активну участь та спікерам за корисну та захоплюючу інформацію. Слідкуйте за новинами та анонсами, щоб в наступний раз випадково не пропустити такі цікаві події!Спікери. Сергій Крушевський. Функціональний менеджер з веб-розробки в Astound Commerce. Михайло Собко. Функціональний менеджер з веб-розробки в Astound Commerce. Андрій Старжинський. Співзасновник a-Gnostics, маркетинговий директор в SoftElegance. Андреас Флодстром. CEO та співзасновник компаній Beetroot та Beetroot Academy.
01/

Як відбувається HR та рекрутинг процеси в ІТ компаніях? Які їх основні цінності? Яка модель управління та розвитку співробітників є найбільш зручною? Ці та багато інших питань обговорили на спільному засіданні Комітету Асоціації з управління персоналом та ІТ Комітету, що відбулось 29.05 в офісі Astound Commerce.

Дуже корисним було почути й обговорити саме внутрішні процеси та тонкощі компаній від їх безпосередніх представників.

Сергій Крушевський та Михайло Собко, функціональні менеджери з веб-розробок,  розповіли про особливості HR-підрозділу в Astound Commerce: як саме відбувається пошук талантів, їх тестування та об’єктивне оцінювання співробітників в цілому. Цікаво було почути про різні підходи у спілкуванні та вираження емоцій іноземцями, які відмінності в CV між нашими на закордонними інженерами, які канали для пошуку співробітників є найбільш популярними і дієвими в інших країнах та як досягти найбільш об’єктивних результатів внутрішніх фідбеків.

Андреас Флодстром, СЕО та співзасновник компанії Beetroot, поділився історією заснування шведсько-української компанії та освітнього проекту Beetroot Academy. Нещодавно компанія потрапила до списку 33-х компаній з найбільш демократичною організацією управління у світі. Андреас розповів як саме компанія трансформувала свої внутрішні процеси, щоб досягти таких позитивних результатів, як приймаються рішення всередині колективу. І серед головних принципів – довіра, рівність та відповідальність. Саме завдяки ним можна відійти від традиційного ієрархічного управління до більш прогресивного та демократичного.

Андрій Старжинський, маркетинговий директор SoftElegance та співзасновник aGnostics, розповів про підходи та методи управління й взаємодії як з «технічним», так і «нетехнічним» персоналом ІТ компаній на прикладі власного досвіду. Андрій поділився особливостями їхнього внутрішнього управління, де ключову роль відіграє саме створення комфортного, домашнього оточення, щоб кожний працівник дійсно почував себе частиною сім’ї. Крім цього пройшлись по темі комунікацій в середині колективу, зокрема про спілкування з окремою категорією дуже розумних людей – «smart people».

Після виступів кожний мав можливість задати питання спікерам, а по закінченню заходу поспілкуватись один з одним. Ми щиро вдячні Astound Commerce за організацію, усім гостям за активну участь та спікерам за корисну та захоплюючу інформацію.

Слідкуйте за новинами та анонсами, щоб в наступний раз випадково не пропустити такі цікаві події!

Спікери

1 / 4
Сергій Крушевський
Функціональний менеджер з веб-розробки в Astound Commerce
Михайло Собко
Функціональний менеджер з веб-розробки в Astound Commerce
Андрій Старжинський
Співзасновник a-Gnostics, маркетинговий директор в SoftElegance
Андреас Флодстром
CEO та співзасновник компаній Beetroot та Beetroot Academy
Сергій Крушевський
Михайло Собко
Андрій Старжинський
Андреас Флодстром

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: