fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури, Логістичні питання

30/ 09/ 2019
  Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації спільно з Комітетом логістики Асоціації взяли участь у черговому засіданні Агроштабу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Знову були підняті питання порядку включення/виключення станцій зі списку малодіяльних та неринкової вартості збирання/приймання вагонів на ці станції (додаткова плата УЗ, що ставить в неконкурентну позицію більшість елеваторів України). Асоціація звернулась до Укрзалізниці з проханням переглянути перелік та виключити із списку малодіяльних ті станції, які, на думку бізнес-спільноти, недоцільно вносити до переліку малодіяльних. Експерти Комітету разом з представниками Укрзалізниці та Міністерством продовжать спільну роботу над цим проблемним питанням.

Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації спільно з Комітетом логістики Асоціації взяли участь у черговому засіданні Агроштабу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Знову були підняті питання порядку включення/виключення станцій зі списку малодіяльних та неринкової вартості збирання/приймання вагонів на ці станції (додаткова плата УЗ, що ставить в неконкурентну позицію більшість елеваторів України). Асоціація звернулась до Укрзалізниці з проханням переглянути перелік та виключити із списку малодіяльних ті станції, які, на думку бізнес-спільноти, недоцільно вносити до переліку малодіяльних. Експерти Комітету разом з представниками Укрзалізниці та Міністерством продовжать спільну роботу над цим проблемним питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: