fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів право та податки податки

11/ 07/ 2019
  Спільно з Центр громадського моніторингу та досліджень 11 липня провели робочу зустріч Правничого комітету про систему Prozorro. Декілька цікавих фактів з зустрічі: Система Prozorro першочергово була створена для здійснення прозорих тендерів, де замовником був державний сектор і кошти були державного бюджету. Зараз в системі подекуди замовником є навіть комерційний сектор. Для вдосконалення системи закупівель важливо, серед іншого, збільшувати кількість учасників тендерів. Наразі на 1 тендер в середньому припадає 2,5 учасники. Найвища активність заявників у паливній галузі. Запрошуємо випробовувати свої сили в тендерах та ділитися враженнями. Prozorro має систему оскаржень для учасників тендерів. Є механізм звернень до Державної аудиторської палати, Антимонопольного комітету. Якість тендерних процедур перевіряє також Центр громадського моніторингу та досліджень, друзі Dozorro. Дякуємо експертам Юрію Кузько та Олегу Блінову за приділений час та грунтовні відповіді на запитання учасників. Дякуємо Наталі Анохіній, голові Правничого комітету за ідею зустрічі та модерацію! Гостювали цього разу ми в офісі PZU Україна! Дякуємо Аліні Бойчук за запрошення в гості!
01/

Спільно з Центр громадського моніторингу та досліджень 11 липня провели робочу зустріч Правничого комітету про систему Prozorro.

Декілька цікавих фактів з зустрічі:

  1. Система Prozorro першочергово була створена для здійснення прозорих тендерів, де замовником був державний сектор і кошти були державного бюджету. Зараз в системі подекуди замовником є навіть комерційний сектор.
  2. Для вдосконалення системи закупівель важливо, серед іншого, збільшувати кількість учасників тендерів. Наразі на 1 тендер в середньому припадає 2,5 учасники. Найвища активність заявників у паливній галузі. Запрошуємо випробовувати свої сили в тендерах та ділитися враженнями.
  3. Prozorro має систему оскаржень для учасників тендерів. Є механізм звернень до Державної аудиторської палати, Антимонопольного комітету. Якість тендерних процедур перевіряє також Центр громадського моніторингу та досліджень, друзі Dozorro.

Дякуємо експертам Юрію Кузько та Олегу Блінову за приділений час та грунтовні відповіді на запитання учасників.

Дякуємо Наталі Анохіній, голові Правничого комітету за ідею зустрічі та модерацію!

Гостювали цього разу ми в офісі PZU Україна! Дякуємо Аліні Бойчук за запрошення в гості!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: