fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Нерухомість

07/ 02/ 2018
  Спеціалісти пророкували, що 2017 рік стане переломним для ринку нерухомості м. Харкова. Та чи справдились їхні прогнози? Усі карти учасникам розкрив Ігор Балака, Голова Комітету, генеральний директор «ВПФ «Крона». «Розвиток ситуації на ринку нерухомості України, і особливо у Харківському регіоні, можу охарактеризувати лаконічно – стриманий оптимізм!… Якщо говорити безпосередньо про інтерес до нерухомості Харкова, то він присутній, адже наше місто має найвищий інвестиційний рейтинг в Україні, – каже експерт. – Що стосується вартості нерухомого майна, то за 2017р. вона майже не змінилась, лише трохи піднялась у гривні. Тож, як бачимо, ринок «заспокоївся». Захід відвідав і Олексій Белінський, головний юрисконсульт Райффайзен Банку Аваль у Харківському регіоні, який говорив про реалізацію заставного майна, що може здійснюватися через державне підприємство «СЕТАМ» («Система електронних торгів арештованим майном») на підставі Цивільного кодексу й ЗУ «Про іпотеку» (ст. 38). В ході жвавої дискусії присутні поділилися власними прогнозами, почули думки фахівців і висловили сподівання на краще.

Спеціалісти пророкували, що 2017 рік стане переломним для ринку нерухомості м. Харкова. Та чи справдились їхні прогнози? Усі карти учасникам розкрив Ігор Балака, Голова Комітету, генеральний директор «ВПФ «Крона».

«Розвиток ситуації на ринку нерухомості України, і особливо у Харківському регіоні, можу охарактеризувати лаконічно – стриманий оптимізм!… Якщо говорити безпосередньо про інтерес до нерухомості Харкова, то він присутній, адже наше місто має найвищий інвестиційний рейтинг в Україні, – каже експерт. – Що стосується вартості нерухомого майна, то за 2017р. вона майже не змінилась, лише трохи піднялась у гривні. Тож, як бачимо, ринок «заспокоївся».

Захід відвідав і Олексій Белінський, головний юрисконсульт Райффайзен Банку Аваль у Харківському регіоні, який говорив про реалізацію заставного майна, що може здійснюватися через державне підприємство «СЕТАМ» («Система електронних торгів арештованим майном») на підставі Цивільного кодексу й ЗУ «Про іпотеку» (ст. 38).

В ході жвавої дискусії присутні поділилися власними прогнозами, почули думки фахівців і висловили сподівання на краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: