fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

15/ 03/ 2018
  Компанії-члени Комітету з логістики зустрілись із представниками Міністерства інфраструктури України та Комітетом ВРУ з питань транспорту Ярославом Дубневичем задля обговорення зауважень, направлених Асоціацією до законопроекту №7316 «Про залізничний транспорт України». На зустрічі експерти та розробники законопроекту озвучили своє бачення щодо запропонованих Асоціацією пропозицій та наголосили на тому, що деякі з них повинні бути уточнені та доопрацьовані. В свою чергу, представники Асоціації висловили свою стурбованість щодо створення передбаченої законопроектом державної служби залізничного транспорту, а саме щодо її обєктивності та незалежності під час прийняття рішень. За результатами зустрічі експерти Комітету проаналізують отримані на зустрічі зауваження зі сторони Міністерства інфраструктури України, Комітету ВРУ з питань транспорту та нададуть відповідь із необхідним обгрунтуванням питань, які залишились неузгодженими. Дякуємо усім учасникам робочої зустрічі за обговорення такого важливого законопроекту та сподіваємось на подальше його удосконалення з урахуванням пропозицій бізнесу!

Компанії-члени Комітету з логістики зустрілись із представниками Міністерства інфраструктури України та Комітетом ВРУ з питань транспорту Ярославом Дубневичем задля обговорення зауважень, направлених Асоціацією до законопроекту №7316 «Про залізничний транспорт України».

На зустрічі експерти та розробники законопроекту озвучили своє бачення щодо запропонованих Асоціацією пропозицій та наголосили на тому, що деякі з них повинні бути уточнені та доопрацьовані. В свою чергу, представники Асоціації висловили свою стурбованість щодо створення передбаченої законопроектом державної служби залізничного транспорту, а саме щодо її об’єктивності та незалежності під час прийняття рішень.

За результатами зустрічі експерти Комітету проаналізують отримані на зустрічі зауваження зі сторони Міністерства інфраструктури України, Комітету ВРУ з питань транспорту та нададуть відповідь із необхідним обгрунтуванням питань, які залишились неузгодженими.

Дякуємо усім учасникам робочої зустрічі за обговорення такого важливого законопроекту та сподіваємось на подальше його удосконалення з урахуванням пропозицій бізнесу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: