fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Advocacy achievements of the week

19/ 03/ 2021
  Після надзвичайно результативного минулого тижня, маємо тільки одну гарну новину для новину для бізнесу в контексті прийнятих державних рішень на цьому тижні, і вона стосується сфери логістики. ДРС не погодила проєкт Наказу Мінінфраструктури щодо внесення змін до Правил надання послуг у морських портах Європейська Бізнес Асоціація підтримує рішення Державної регуляторної служби України відмовити у погодженні проєкту Наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Правил надання послуг у морських портах», яким пропонувалося посилити вимоги, що стосуються виконання перевантажувальних операцій. Цей документ, на думку експертів Асоціації, потребував значної кількості коригувань, які були надані Асоціацією Міністерству та ДРС. Тому ми вдячні за прийняте рішення та сподіваємося, що при подальшому доопрацюванні проєкту Наказу будуть враховані пропозиції Асоціації, зокрема в частині порядку завезення вантажів до морського порту, технологічних процесів, вимог безпеки, обов’язків портових операторів. Бізнес-спільнота вдячна всім залученим експертам органів державної влади за швидкий та якісно проведений аналіз запропонованих змін. Сподіваємось, що наступний тиждень принесе набагато більше прогресивних змін для бізнесу та закликаємо державні органи до продуктивної співпраці!   Be the first to learn about the latest EBA news with our Telegram-channel – EBAUkraine.  

Після надзвичайно результативного минулого тижня, маємо тільки одну гарну новину для новину для бізнесу в контексті прийнятих державних рішень на цьому тижні, і вона стосується сфери логістики.

ДРС не погодила проєкт Наказу Мінінфраструктури щодо внесення змін до Правил надання послуг у морських портах

Європейська Бізнес Асоціація підтримує рішення Державної регуляторної служби України відмовити у погодженні проєкту Наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Правил надання послуг у морських портах», яким пропонувалося посилити вимоги, що стосуються виконання перевантажувальних операцій.

Цей документ, на думку експертів Асоціації, потребував значної кількості коригувань, які були надані Асоціацією Міністерству та ДРС. Тому ми вдячні за прийняте рішення та сподіваємося, що при подальшому доопрацюванні проєкту Наказу будуть враховані пропозиції Асоціації, зокрема в частині порядку завезення вантажів до морського порту, технологічних процесів, вимог безпеки, обов’язків портових операторів.

Бізнес-спільнота вдячна всім залученим експертам органів державної влади за швидкий та якісно проведений аналіз запропонованих змін. Сподіваємось, що наступний тиждень принесе набагато більше прогресивних змін для бізнесу та закликаємо державні органи до продуктивної співпраці!

 

Be the first to learn about the latest EBA news with our Telegram-channel EBAUkraine.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: