fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

The EBA IT Committee took part in the meeting on the development of an export strategy for the IT industry

17/ 01/ 2019
  17 січня відбулось засідання Робочої групи з розробки експортної стратегії для сектору інформаційно-комунікаційних технологій. Стратегія визначає Україну як всесвітньо визнану техлокацію, котра якісно впливає на глобальну цифрову економіку. Юрій Антонюк віце-президент Комітету та голова EPAM Україна під час зустрічі зазначив, що експортну стратегію для ІТ-індустрії потрібно реалізовувати ще на етапі її розробки. Також, він наголосив на створенні сприятливих умов для креативної і талановитої молоді в Україні. За його словами, промоція індустрії всередині країни є надзвичайно важливою, а її соціальна роль для кожного громадянина України повинна стати очевидною. Адже ІТ-індустрія - це не лише значні надходження до бюджету країни, але й інноваційні розробки, що змінюють країну. Учасники робочої групи обговорили стратегічні цілі та заходи плану дій стратегії. Попередньо домовлено, що кінцевий проект секторальної експортної стратегії, з урахуванням коментарів представників ІТ-індустрії, буде фіналізований до кінця поточного місяця. Експортна стратегія для сектору інформаційно-комунікаційних технологій розробляється за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та підтримки федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у співпраці з експертами Міжнародного торговельного центру, та реалізовується Громадською спілкою «Фонд підтримки реформ в Україні».

17 січня відбулось засідання Робочої групи з розробки експортної стратегії для сектору інформаційно-комунікаційних технологій. Стратегія визначає Україну як всесвітньо визнану техлокацію, котра якісно впливає на глобальну цифрову економіку.

Юрій Антонюк віце-президент Комітету та голова EPAM Україна під час зустрічі зазначив, що експортну стратегію для ІТ-індустрії потрібно реалізовувати ще на етапі її розробки. Також, він наголосив на створенні сприятливих умов для креативної і талановитої молоді в Україні. За його словами, промоція індустрії всередині країни є надзвичайно важливою, а її соціальна роль для кожного громадянина України повинна стати очевидною. Адже ІТ-індустрія – це не лише значні надходження до бюджету країни, але й інноваційні розробки, що змінюють країну.

Учасники робочої групи обговорили стратегічні цілі та заходи плану дій стратегії. Попередньо домовлено, що кінцевий проект секторальної експортної стратегії, з урахуванням коментарів представників ІТ-індустрії, буде фіналізований до кінця поточного місяця.

Експортна стратегія для сектору інформаційно-комунікаційних технологій розробляється за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та підтримки федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у співпраці з експертами Міжнародного торговельного центру, та реалізовується Громадською спілкою «Фонд підтримки реформ в Україні».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: