fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Виробнича промисловість

07/ 09/ 2021
  Учора на зустрічі Виробничого комітету Асоціації разом запрошеним експертом – Людмилою Батенко, сертифікованим менеджером з управління якістю Німецької та Європейської асоціацій якості із 35-ти річним досвідом роботи у сфері бізнес-освіти, обговорили можливі шляхи підвищення внутрішньої операційної ефективності виробництва запропоновані методологією Lean та німецької компанії REFA! У рамках lean-production функціонує десяток методів, які в комплексі з програмою управління проектами дозволяють досягти високої ефективності робочого процесу та мінімізувати усі види можливих витрат, що є досить актуальним питанням в часи кризи COVID-19, яка стала причиною падіння інвестицій, скорочення ВВП та зростання інфляції. Для досягнення «ощадливого виробництва» всі процеси у системі Lean повинні створювати цілісність для споживача. Відшукати потрібні цінності можливо завдяки ідентифікації потоку створення цінності, спрощення потоку, виключення простоїв, усунення витрат, безперервного вдосконалення тощо.  Ефективність застосування системи Lean можна оцінити за допомогою використання таких інструментів як: картування потоку створення цінності, витягуюче потокове виробництво, канбан, кайдзен, системи «5s», Single Minute Exchange of Dies, Total Productive Maintenance, Just in Time та візуалізація. Зокрема, Людмила Батенко продемонструвала основні інструменти забезпечення ефективності запропоновані німецькою організацією REFA. За результатами зустрічі можна виділити 2 основні інновації – деталізація процесів та метод мультимоментних спостережень. Варто зазначити, що хоч Lean та REFA – це комплексний підхід різного інструментарію, але дві концепції мають спільну мету, що полягає не лише у впровадженні нових методик, а виведення виробництва на зовсім новий рівень функціонування! Дякуємо Людмилі за надзвичайно цікаву та доступну презентацію матеріалу! Були раді бачити всіх, хто зміг долучитись як оффлайн, так і онлайн. Слідкуйте за новинами. Далі – більше! Якщо бажаєте отримати запис зустрічі, напишіть нам на електронну пошту [email protected]
01/

Учора на зустрічі Виробничого комітету Асоціації разом запрошеним експертом – Людмилою Батенко, сертифікованим менеджером з управління якістю Німецької та Європейської асоціацій якості із 35-ти річним досвідом роботи у сфері бізнес-освіти, обговорили можливі шляхи підвищення внутрішньої операційної ефективності виробництва запропоновані методологією Lean та німецької компанії REFA!

У рамках lean-production функціонує десяток методів, які в комплексі з програмою управління проектами дозволяють досягти високої ефективності робочого процесу та мінімізувати усі види можливих витрат, що є досить актуальним питанням в часи кризи COVID-19, яка стала причиною падіння інвестицій, скорочення ВВП та зростання інфляції.

Для досягнення «ощадливого виробництва» всі процеси у системі Lean повинні створювати цілісність для споживача. Відшукати потрібні цінності можливо завдяки ідентифікації потоку створення цінності, спрощення потоку, виключення простоїв, усунення витрат, безперервного вдосконалення тощо.  Ефективність застосування системи Lean можна оцінити за допомогою використання таких інструментів як: картування потоку створення цінності, витягуюче потокове виробництво, канбан, кайдзен, системи «5s», Single Minute Exchange of Dies, Total Productive Maintenance, Just in Time та візуалізація.

Зокрема, Людмила Батенко продемонструвала основні інструменти забезпечення ефективності запропоновані німецькою організацією REFA. За результатами зустрічі можна виділити 2 основні інновації – деталізація процесів та метод мультимоментних спостережень.

Варто зазначити, що хоч Lean та REFA – це комплексний підхід різного інструментарію, але дві концепції мають спільну мету, що полягає не лише у впровадженні нових методик, а виведення виробництва на зовсім новий рівень функціонування!

Дякуємо Людмилі за надзвичайно цікаву та доступну презентацію матеріалу!

Були раді бачити всіх, хто зміг долучитись як оффлайн, так і онлайн. Слідкуйте за новинами. Далі – більше!

Якщо бажаєте отримати запис зустрічі, напишіть нам на електронну пошту [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: