fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

26/ 07/ 2021
  Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації мав зустріч щодо цифрової трансформації в аграрній галузі з Тарасом Дзьобою, Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Проблема з крадіжками зерна на складах давно турбує сільськогосподарські компанії, через яку вони втрачають значні кошти, і тільки з розвитком діджиталізації з’явилися інструменти для протидії шахрайству. Власне, рішення просте — переведення обігу складських документів на зерно в електронну форму та позбавлення солідного переліку папірців і обтяжливого документообігу. Від імені бізнесу щиро дякуємо за зустріч. Спільнота вітає пришвидшення діджиталізації у зерновій галузі, тому усіляко готова сприяти та допомагати у процесі трансформації.

Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації мав зустріч щодо цифрової трансформації в аграрній галузі з Тарасом Дзьобою, Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Проблема з крадіжками зерна на складах давно турбує сільськогосподарські компанії, через яку вони втрачають значні кошти, і тільки з розвитком діджиталізації з’явилися інструменти для протидії шахрайству. Власне, рішення просте — переведення обігу складських документів на зерно в електронну форму та позбавлення солідного переліку папірців і обтяжливого документообігу.

Від імені бізнесу щиро дякуємо за зустріч. Спільнота вітає пришвидшення діджиталізації у зерновій галузі, тому усіляко готова сприяти та допомагати у процесі трансформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: