fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

МетЛайф Україна

Нагороди компанії:
Forever Together

Унікальна нагорода для «повнолітніх» дорослих компаній, котрі з ЕВА 18+ років. Це точно любов, бо як пояснити факт таких тривалих взаємин? 😊 І ми хочемо, щоб про це дізналися усі.

Bravery

Наша Хоробра Зірка хоче відзначити компанії, які безстрашно долають шлях та досягають успіхів навіть під час воєнного часу в Україні. Ми пишаємося вашою стійкістю, надзвичайною адаптивністю та відданістю веденню бізнесу в Україні.

MetLife, Inc. (NYSE: MET) разом зі своїми дочірніми і афільованими компаніями ( «MetLife») є однією з провідних світових компаній в сфері фінансових послуг, яка займається страхуванням, ануїтетами, соціальними пакетами і управлінням активами, щоб допомогти індивідуальним та корпоративним клієнтам створити більше впевнене майбутнє. Заснована ще в 1868 р, компанія MetLife здійснює свою діяльність на ринках більш ніж 40 країн світу і займає провідні позиції в Сполучених Штатах, Японії, Латинській Америці, Азії, Європі і на Близькому Сході. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.metlife.com.

В Україні ПрАТ  “МетЛайф” розпочала діяльність в 2002 році. Сьогодні ми впевнено зберігаємо лідерство на українському ринку страхування життя – частка ринку в 2023 році склала 48%.

Один з найважливіших показників, який свідчить про готовність компанії виконувати свої зобов’язання. За більше ніж 20 років роботи в Україні Загальна сума Страхових Виплат, здійснених ПрАТ «МетЛайф» з 2003 року по 31.12.2023 року перевищує 2,1 млрд. гривень, з яких більше 853 млн. грн. складають виплати з дожиття наших Клієнтів до закінчення дії договорів страхування (станом на кінець 2023 року). Найбільшу страхову виплату в розмірі 3,87 млн. грн. було здійснено в 2023 році за фактом смерті в результаті

нещасного випадку на транспорті.

новини та статті

Зверніть увагу!
Наша місія - це колаборація компаній зі спільними цінностями.
Ми отримаємо Ваш запит і протягом двох робочих днів надішлемо його тому співробітнику компанії, для якого воно буде максимально корисним.
У Вашої компанії є 10 спроб на рік заочно познайомитися з іншими компаніями. Якщо Ви бажаєте збільшити цю кількість, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Зверніть увагу, що відповідно до Кодексу Поведінки Асоціації на платформі Асоціації забороняється вчинення будь-яких узгоджених дій, що можуть обмежити конкуренцію між Членами Асоціації.
Пишіть нам у випадку додаткових питань і пропозицій.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: