fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Вебінар-презентація проєктів учасників EBA CSR Network

  • Дата: 27/08/2020 (ЧТ)
  • Мова: Українська/Російська
  • Час: 15:00 - 17:00
  • Тема:Вебінар-презентація проєктів учасників EBA CSR Network
Місце проведення:

Віртуальна зала STEFES

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Вебінар-презентація проєктів учасників EBA CSR Network. Дата: 27 серпня2020. Час: 15:00 17:00. Мова: Українська/Російська. Тема: Вебінар-презентація проєктів учасників EBA CSR Network. Місце проведення: Віртуальна зала STEFES. Шановні колеги,  запрошуємо вас на перший вебінар-знайомство з учасниками платформи EBA CSR Network, який запланований на четвер, 27 серпня, з 15.00 до 17.00. Зустріч буде доступна на ресурсі Zoom.us.  Посилання на онлайн-зустріч буде доступно після реєстрації.  Під час заходу: Ми розповімо про платформу EBA CSR Network Відбудеться презентація проєктів учасників платформи EBA CSR Network – Dostupno.UA, Virtual SDG Relay, DocuDaysUA, Інтерактивний Музей Української Культурної Спадщини Q&A сесія Спікери: Дмитро Щебетюк, засновник ініціативи Доступно.UA, та Наталка Павленко, операційна директорка/фандрейзерка ініціативи Доступно.UA Алевтина Пабст, Cand Soc з інновацій організацій та підприємництва від Копенгагенської бізнес-школи, засновниця і голова правління громадської організації Startup Kyiv та засновниця спортивної естафети  SDG Relay, незалежна консультантка з питань інновацій та сталого розвитку бізнесу, менторка стартапів. З 2016 року, офіційна державна партнерка від України «Всесвітніх змагань університетських стартапів» Данія-Китай. Ганна Полякова, фандрейзерка по роботі з корпоративними благодійниками, та Олена Шульга, керівниця Мережі DOCU/CLUB. Леся Воронюк, засновниця свята та ГО Всесвітній день вишиванки, керівниця студії документальних фільмів Диво, режисерка, продюсерка, культурна кураторка, авторка ідеї та концепції Музею культурної спадщини в аеропорту Бориспіль.  Умови реєстрації: Онлайн реєстрація обов’язкова. Чекаємо на Вас!Спікери. Дмитро Щебетюк. засновник ініціативи Доступно.UA. Наталя Павленко. заступниця голови правління ГО «Доступно.UA». Алевтина Пабст. засновниця і голова правління громадської організації Startup Kyiv та засновниця спортивної естафети  SDG Relay. Ганна Полякова. Фандрейзерка по роботі з корпоративними благодійниками. Олена Шульга. Керівниця Мережі DOCU/CLUB. Леся Воронюк. засновниця свята та ГО Всесвітній день вишиванки. Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Валерія Кудлатова. E-mail [email protected].

Шановні колеги, 

запрошуємо вас на перший вебінар-знайомство з учасниками платформи EBA CSR Network, який запланований на четвер, 27 серпня, з 15.00 до 17.00. Зустріч буде доступна на ресурсі Zoom.us. 

Посилання на онлайн-зустріч буде доступно після реєстрації. 

Під час заходу:

  • Ми розповімо про платформу EBA CSR Network
  • Відбудеться презентація проєктів учасників платформи EBA CSR Network – Dostupno.UA, Virtual SDG Relay, DocuDaysUA, Інтерактивний Музей Української Культурної Спадщини
  • Q&A сесія

Спікери:

  1. Дмитро Щебетюк, засновник ініціативи Доступно.UA, та Наталка Павленко, операційна директорка/фандрейзерка ініціативи Доступно.UA
  2. Алевтина Пабст, Cand Soc з інновацій організацій та підприємництва від Копенгагенської бізнес-школи, засновниця і голова правління громадської організації Startup Kyiv та засновниця спортивної естафети  SDG Relay, незалежна консультантка з питань інновацій та сталого розвитку бізнесу, менторка стартапів. З 2016 року, офіційна державна партнерка від України «Всесвітніх змагань університетських стартапів» Данія-Китай.
  3. Ганна Полякова, фандрейзерка по роботі з корпоративними благодійниками, та Олена Шульга, керівниця Мережі DOCU/CLUB.
  4. Леся Воронюк, засновниця свята та ГО “Всесвітній день вишиванки”, керівниця студії документальних фільмів “Диво”, режисерка, продюсерка, культурна кураторка, авторка ідеї та концепції Музею культурної спадщини в аеропорту Бориспіль. 

Умови реєстрації:

  • Онлайн реєстрація обов’язкова.

Чекаємо на Вас!

Спікери

1 / 6
Дмитро Щебетюк
засновник ініціативи Доступно.UA
Наталя Павленко
заступниця голови правління ГО «Доступно.UA»
Алевтина Пабст
засновниця і голова правління громадської організації Startup Kyiv та засновниця спортивної естафети  SDG Relay
Ганна Полякова
Фандрейзерка по роботі з корпоративними благодійниками
Олена Шульга
Керівниця Мережі DOCU/CLUB
Леся Воронюк
засновниця свята та ГО "Всесвітній день вишиванки"
Дмитро Щебетюк
Наталя Павленко
Алевтина Пабст
Ганна Полякова
Олена Шульга
Леся Воронюк

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Валерія Кудлатова

Зв'язатись

Партнери

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: