fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Збільшення використання природних холодоагентів у комерційному холодильному обладнанні

28/ 04/ 2025
  Пропан і CO2 все частіше використовуються в холодильних системах у комерційному секторі. У 2024 році майже 30% закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами в Європі перейшли на транскритичні холодильні системи на CO2 (R744), що становить близько 90 700 супермаркетів, продуктових магазинів та крамниць біля дому. У той же час, за оцінками, по всій Європі було встановлено понад 17 мільйонів вуглеводневих холодильних камер, переважно з використанням пропану (R290). Використання цих природних холодоагентів допомагає зменшити викиди парникових газів і задовольнити зростаючі вимоги до сталого розвитку та екологічних норм. Джерело: https://iifiir.org/en/news/increase-in-the-use-of-natural-refrigerants-in-commercial-refrigeration

Пропан і CO2 все частіше використовуються в холодильних системах у комерційному секторі.

У 2024 році майже 30% закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами в Європі перейшли на транскритичні холодильні системи на CO2 (R744), що становить близько 90 700 супермаркетів, продуктових магазинів та крамниць біля дому. У той же час, за оцінками, по всій Європі було встановлено понад 17 мільйонів вуглеводневих холодильних камер, переважно з використанням пропану (R290).

Використання цих природних холодоагентів допомагає зменшити викиди парникових газів і задовольнити зростаючі вимоги до сталого розвитку та екологічних норм.

Джерело: https://iifiir.org/en/news/increase-in-the-use-of-natural-refrigerants-in-commercial-refrigeration

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: