fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Meet the Truffle. King of autumn has arrived!

03/ 09/ 2021
  Кожен, хто цінує прекрасну італійську кухню, напевно чув про трюфелі раніше. Вони вважаються одними з кращих кулінарних делікатесів і високо цінуються за їх унікальний смак, аромат і рідкість. І саме цей делікатес відкриває осінній сезон в ресторані Bar On 8, який знаходиться на 8-му поверсі готелю Hyatt Regency Kyiv. Протягом усього вересня в Bar On 8 гостям подаватимуть спеціальне меню від шеф-кухаря з білим і чорним трюфелем на вибір! Ресторан пропонує почати дегустацію з пікантного карпаччо з яловичини (330 грн) і тартара з авокадо (280 грн), далі основною стравою вибрати різотто бьянко (310 грн) або ж спагетті карбонара (330 грн). Кожен інгредієнт у стравах підібраний так, щоб ідеально доповнювати неповторні смакові якості трюфеля. У пропозицію також входить келих червоного або білого вина за ексклюзивною ціною (150 мл): Carmignano, Riserva, Le Farnete (550 грн) або Soave, Monte Carbonara, Suavia (400 грн) Адреса ресторану: вул. Алли Тарасової, 5 Телефон для бронювання столику: +38 044 571 74 51

Кожен, хто цінує прекрасну італійську кухню, напевно чув про трюфелі раніше. Вони вважаються одними з кращих кулінарних делікатесів і високо цінуються за їх унікальний смак, аромат і рідкість. І саме цей делікатес відкриває осінній сезон в ресторані Bar On 8, який знаходиться на 8-му поверсі готелю Hyatt Regency Kyiv.

Протягом усього вересня в Bar On 8 гостям подаватимуть спеціальне меню від шеф-кухаря з білим і чорним трюфелем на вибір! Ресторан пропонує почати дегустацію з пікантного карпаччо з яловичини (330 грн) і тартара з авокадо (280 грн), далі основною стравою вибрати різотто бьянко (310 грн) або ж спагетті карбонара (330 грн). Кожен інгредієнт у стравах підібраний так, щоб ідеально доповнювати неповторні смакові якості трюфеля.

У пропозицію також входить келих червоного або білого вина за ексклюзивною ціною (150 мл): Carmignano, Riserva, Le Farnete (550 грн) або Soave, Monte Carbonara, Suavia (400 грн)

Адреса ресторану: вул. Алли Тарасової, 5

Телефон для бронювання столику: +38 044 571 74 51

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: