fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Innovation Day

  • Дата: 17/05/2019 (ПТ)
  • Мова: Англійська з перекладом
  • Час: 10:00 - 14:00
  • Початок реєстраціїо 09:30
Місце проведення:

Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової 5)

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Innovation Day. Дата: 17 травня2019. Час: 10:00 14:00. Мова: Англійська з перекладом. Початок реєстрації о 09:30. Місце проведення: Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової 5). Реєстрація закрита! Ми раді запросити Вас на нашу зустріч «День Іновацій». Ця подія відбудеться 17 травня в приміщенні готелю Hyatt Regency Kyiv (вул. Алла Тарасова, 5, Київ). Під час зустрічі ми плануємо обговорити зміни, необхідні для перетворення нашої країни у потужний інноваційний центр. Ця дискусія обєднає доповідачів зі Швейцарії, Ізраїлю, Нідерландів та України для обміну міжнародним досвідом та роздумів про те, як прискорити технології, інновації та економічний розвиток в Україні. Запрошені гості: 10:00-10:20 - Бенедикт Герман, Офіцер політики Децентралізації, Представництво Європейського Союзу в Україні, Інноваційна політика - ідеї з Європейського Союзу. 10:20-11:00 - Стефан Сігріст, Д-р Sc. ETH Цюрих, засновник та керівник аналітичного центру W.I.R.E. (Швейцарія), Як впоратися з викликами пост-цифрового суспільства 11:00-11:30 - Санне Милонас, тренер з розвитку спільноти та комерсантів, Партнер компанії Noorderwind (Нідерланди), Відкриття інноваційних матриць: інновації крок за кроком 11:30-12:00 - Крістіан Мец, розробник брендів та продуктів, ідейний натхненник OAT Shoes (Нідерланди), Інновації на практиці: як впроваджувати інновації у вашій дистрибюторській мережі, створюючи цінні відносини з зацікавленими сторонами 12:00-12:30 - Каво-перерва 12:30 -13:00 - Боаз Інбал, генеральний менеджер центрів розвитку в Європі компанії WIX (Ізраїль), Побудова Інноваційного центру в Україні. Пройдений урок 13:00-13:30 - Максим Бахматов, керуючий Парнер іноваційного центру UNIT.City (Україна),  Інновації як рушійна сила розвитку України. Огляд сучасних, прибуткових та інноваційних проектів 13:30-14:15 - Дискусійна панель, спікери:  Бенедикт Герман, Представництво Європейського Союзу в Україні Стефан Сігріст, Д-р  ETH Цюрих, засновник та керівник аналітичного центру W.I.R.E. Санне Милонас, тренер з розвитку спільноти та комерсантів, Партнер компанії Noorderwind Крістіан Мец, розробник брендів та продуктів, ідейний натхненник OAT Shoes Боаз Інбал, генеральний менеджер центрів розвитку в Європі компанії WIX Олександр Кришталь, директор Raiffeisen Digital Hub Максим Бахматов, керуючий Парнер іноваційного центру UNIT.City Емануель Вольпе, Директор з інновацій, ДТЕК Зверніть увагу, що попередня реєстрація обовязкова, і лише зареєстровані учасники будуть поінформовані про будь-які можливі зміни в розкладі. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами найближчим часом!Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Тетяна Жеребецька. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 044 496 0601.

Реєстрація закрита!

Ми раді запросити Вас на нашу зустріч «День Іновацій».

Ця подія відбудеться 17 травня в приміщенні готелю Hyatt Regency Kyiv (вул. Алла Тарасова, 5, Київ).

Під час зустрічі ми плануємо обговорити зміни, необхідні для перетворення нашої країни у потужний інноваційний центр. Ця дискусія об’єднає доповідачів зі Швейцарії, Ізраїлю, Нідерландів та України для обміну міжнародним досвідом та роздумів про те, як прискорити технології, інновації та економічний розвиток в Україні.

Запрошені гості:

  • 10:00-10:20 – Бенедикт Герман, Офіцер політики Децентралізації, Представництво Європейського Союзу в Україні, “Інноваційна політика – ідеї з Європейського Союзу”.
  • 10:20-11:00 – Стефан Сігріст, Д-р Sc. ETH Цюрих, засновник та керівник аналітичного центру W.I.R.E. (Швейцарія), “Як впоратися з викликами пост-цифрового суспільства”
  • 11:00-11:30 – Санне Милонас, тренер з розвитку спільноти та комерсантів, Партнер компанії Noorderwind (Нідерланди), “Відкриття інноваційних матриць: інновації крок за кроком”
  • 11:30-12:00 – Крістіан Мец, розробник брендів та продуктів, ідейний натхненник OAT Shoes (Нідерланди), “Інновації на практиці: як впроваджувати інновації у вашій дистриб’юторській мережі, створюючи цінні відносини з зацікавленими сторонами”
  • 12:00-12:30 – Каво-перерва
  • 12:30 -13:00 – Боаз Інбал, генеральний менеджер центрів розвитку в Європі компанії WIX (Ізраїль), “Побудова Інноваційного центру в Україні. Пройдений урок”
  • 13:00-13:30 – Максим Бахматов, керуючий Парнер іноваційного центру UNIT.City (Україна), ” Інновації як рушійна сила розвитку України. Огляд сучасних, прибуткових та інноваційних проектів”
  • 13:30-14:15 – Дискусійна панель, спікери: 
  • Бенедикт Герман, Представництво Європейського Союзу в Україні
  • Стефан Сігріст, Д-р  ETH Цюрих, засновник та керівник аналітичного центру W.I.R.E.
  • Санне Милонас, тренер з розвитку спільноти та комерсантів, Партнер компанії Noorderwind
  • Крістіан Мец, розробник брендів та продуктів, ідейний натхненник OAT Shoes
  • Боаз Інбал, генеральний менеджер центрів розвитку в Європі компанії WIX
  • Олександр Кришталь, директор Raiffeisen Digital Hub
  • Максим Бахматов, керуючий Парнер іноваційного центру UNIT.City
  • Емануель Вольпе, Директор з інновацій, ДТЕК

Зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова, і лише зареєстровані учасники будуть поінформовані про будь-які можливі зміни в розкладі.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами найближчим часом!

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Тетяна Жеребецька

Зв'язатись
044 496 0601

Партнери

Звіт та фотогалерея

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: