fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

05/ 02/ 2018
  Експерти Комітету активно підтримували та неодноразовували наголошували Міністерству інфрастурктури, ДП «АМПУ» щодо необхідності зниження ставок портових зборів. 30 січня 2018 року вступив у силу наказ Міністерства інфраструктури України № 474 від 27.12.2017 «Про зниження ставок портових зборів», який передбачає застосування коефіцієнту 0.8 до тарифів на всі види портових зборів, за винятком маякового. Дане рішення для бізнес-спільноти є надзвичайно важливим, оскільки зниження розміру ставок портових зборів на 20% дозволить значно підвищити економічну привабливість експортно-імпортних операцій, зміцнить становище портів України та надасть конкурентні переваги в порівнянні з іншими портами Чорноморського басейну. Ми дякуємо усім, хто підтримав та сприяв реалізації цього вкрай важливого рішення для бізнесу!

Експерти Комітету активно підтримували та неодноразовували наголошували Міністерству інфрастурктури, ДП «АМПУ» щодо необхідності зниження ставок портових зборів.

30 січня 2018 року вступив у силу наказ Міністерства інфраструктури України № 474 від 27.12.2017 «Про зниження ставок портових зборів», який передбачає застосування коефіцієнту 0.8 до тарифів на всі види портових зборів, за винятком маякового.

Дане рішення для бізнес-спільноти є надзвичайно важливим, оскільки зниження розміру ставок портових зборів на 20% дозволить значно підвищити економічну привабливість експортно-імпортних операцій, зміцнить становище портів України та надасть конкурентні переваги в порівнянні з іншими портами Чорноморського басейну.

Ми дякуємо усім, хто підтримав та сприяв реалізації цього вкрай важливого рішення для бізнесу!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: