fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

23/ 01/ 2018
  Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Постанови № 1437 від 27 грудня 2017 року щодо впровадження добового балансування на ринку природного газу та процедури розробки, подання і затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на наступні 10 років. У даній Постанові враховані напрацювання та пропозиції Комітету Асоціації з палива та енергетики, а саме розповсюдження дії Кодексу на «операторів торгових платформ», введення терміну «газова біржа», внесені уточнення до терміну «короткостроковий стандартизований продукт». Асоціація сподівається на якнайшвидше опублікування Постанови у офіційному виданні.

Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Постанови № 1437 від 27 грудня 2017 року щодо впровадження добового балансування на ринку природного газу та процедури розробки, подання і затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на наступні 10 років.

У даній Постанові враховані напрацювання та пропозиції Комітету Асоціації з палива та енергетики, а саме розповсюдження дії Кодексу на «операторів торгових платформ», введення терміну «газова біржа», внесені уточнення до терміну «короткостроковий стандартизований продукт».

Асоціація сподівається на якнайшвидше опублікування Постанови у офіційному виданні.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: