fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

09/ 11/ 2017
  Кабінет Міністрів України схвалив Національну стратегію управління відходами. Стратегію було розроблено за участі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства екології та природних ресурсів України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також за участі провідних міжнародних експертів Європейського банку реконструкції та розвитку та німецької федеральної компанії «GIZ». Стратегія є результатом багаторічної роботи щодо наближення України до комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами та відображає кращий досвід країн-членів ЄС і узгоджується з положеннями Угоди про Асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони. Експерти Асоціації брали безпосередню участь в роботі експертних підгруп, створених Мінприроди, та надавали свої пропозиції до Проекту Стратегії, а саме щодо того, що  розширена відповідальність виробника, яка базується на роздільному зборі твердих побутових відходів має бути визначена у Стратегії як головний метод поводження з побутовими відходами в Україні. Ми вдячні Уряду за врахування точки зору бізнесу!

Кабінет Міністрів України схвалив Національну стратегію управління відходами. Стратегію було розроблено за участі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства екології та природних ресурсів України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також за участі провідних міжнародних експертів Європейського банку реконструкції та розвитку та німецької федеральної компанії «GIZ».

Стратегія є результатом багаторічної роботи щодо наближення України до комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами та відображає кращий досвід країн-членів ЄС і узгоджується з положеннями Угоди про Асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони. Експерти Асоціації брали безпосередню участь в роботі експертних підгруп, створених Мінприроди, та надавали свої пропозиції до Проекту Стратегії, а саме щодо того, що  розширена відповідальність виробника, яка базується на роздільному зборі твердих побутових відходів має бути визначена у Стратегії як головний метод поводження з побутовими відходами в Україні. Ми вдячні Уряду за врахування точки зору бізнесу!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: