fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

27/ 03/ 2024
  Європейська Бізнес Асоціація вітає затвердження Порядку нотифікації косметичної продукції Асоціація вітає затвердження Порядку нотифікації інформації про косметичну продукцію наказом МОЗ №2147 від 18 грудня 2023 року. Цей документ знаменує собою значний крок у напряму нашої інтеграції до Європейського Союзу, він був прийнятий на виконання вимог Технічного регламенту на косметичну продукцію. Таким чином, Україна гармонізує вимоги до косметики у відповідності до Директив ЄС. Асоціація приймала активну участь у розробці Порядку нотифікації, надаючи експертні пропозиції та зауваження, зокрема до вордінгу щодо країни походження, що відобразилось у фінальній версії документу.  Асоціація вдячна МОЗ України за врахування наших пропозицій. Прийняття Порядку нотифікації також стимулюватиме виробництво більш безпечної та конкурентоспроможної косметичної продукції. Завдяки новим правилам, українські виробники змушені будуть відповідати жорстким європейським стандартам якості та європейським підходам. Асоціація готова і надалі співпрацювати з Урядом та іншими зацікавленими сторонами для вдосконалення регуляторного середовища та створення сприятливих умов для ведення бізнесу в Україні. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Асистента комітетів Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає затвердження Порядку нотифікації косметичної продукції

Асоціація вітає затвердження Порядку нотифікації інформації про косметичну продукцію наказом МОЗ №2147 від 18 грудня 2023 року. Цей документ знаменує собою значний крок у напряму нашої інтеграції до Європейського Союзу, він був прийнятий на виконання вимог Технічного регламенту на косметичну продукцію. Таким чином, Україна гармонізує вимоги до косметики у відповідності до Директив ЄС.

Асоціація приймала активну участь у розробці Порядку нотифікації, надаючи експертні пропозиції та зауваження, зокрема до вордінгу щодо країни походження, що відобразилось у фінальній версії документу.  Асоціація вдячна МОЗ України за врахування наших пропозицій.

Прийняття Порядку нотифікації також стимулюватиме виробництво більш безпечної та конкурентоспроможної косметичної продукції. Завдяки новим правилам, українські виробники змушені будуть відповідати жорстким європейським стандартам якості та європейським підходам.

Асоціація готова і надалі співпрацювати з Урядом та іншими зацікавленими сторонами для вдосконалення регуляторного середовища та створення сприятливих умов для ведення бізнесу в Україні.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Асистента комітетів Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: