fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

18/ 01/ 2017
  17 січня 2017 року Верховна Рада України схвалила проект Закону №4121 від 22 лютого 2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті». Основні зміни, які вносяться зазначеним законопроектом, стосуються впровадження у міському пасажирському транспорті автоматизованих систем обліку оплати проїзду та електронного квитка. В подальшому це дозволить: оптимізувати процеси продажу квитків та обліку пасажирів (особливо, пільгових категорій); більш ефективно проаналізувати транспортні маршрути та оптимізувати їх; встановлювати економічно обґрунтовані тарифи; підвищити дохідність підприємств перевізників та забезпечити більш якісний рівень їх послуг; запровадити альтернативні способи оплати за допомогою платіжних карток або мобільних пристроїв. Комітет з електронних платежів Асоціації, який від початку приймав активну участь у розробці законопроекту та пілотних проектах із запровадження електронного квитка, очікує, що дана реформа в галузі пасажирських перевезень стане по-справжньому дієвою та позитивно вплине на якість роботи міського транспорту.

17 січня 2017 року Верховна Рада України схвалила проект Закону №4121 від 22 лютого 2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті».

Основні зміни, які вносяться зазначеним законопроектом, стосуються впровадження у міському пасажирському транспорті автоматизованих систем обліку оплати проїзду та електронного квитка. В подальшому це дозволить:

  • оптимізувати процеси продажу квитків та обліку пасажирів (особливо, пільгових категорій);
  • більш ефективно проаналізувати транспортні маршрути та оптимізувати їх;
  • встановлювати економічно обґрунтовані тарифи;
  • підвищити дохідність підприємств перевізників та забезпечити більш якісний рівень їх послуг;
  • запровадити альтернативні способи оплати за допомогою платіжних карток або мобільних пристроїв.

Комітет з електронних платежів Асоціації, який від початку приймав активну участь у розробці законопроекту та пілотних проектах із запровадження електронного квитка, очікує, що дана реформа в галузі пасажирських перевезень стане по-справжньому дієвою та позитивно вплине на якість роботи міського транспорту.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: