fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Валютне регулювання і фінансові послуги

09/ 12/ 2016
  Кабінет Міністрів України затвердив Ліцензійні умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів)! Більше року Асоціація, за підтримки компаній-членів, активно працювала над внесенням необхідних для бізнесу змін до Ліцензійних Умов та наразі підтримує їх належне запровадження задля упорядкування діяльності та ефективного контролю державних органів над суб’єктами господарської діяльності, які надають фінансові послуги. Ми дякуємо Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Державній регуляторній службі України за співпрацю та готовність до діалогу із бізнесом!

Кабінет Міністрів України затвердив Ліцензійні умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів)!

Більше року Асоціація, за підтримки компаній-членів, активно працювала над внесенням необхідних для бізнесу змін до Ліцензійних Умов та наразі підтримує їх належне запровадження задля упорядкування діяльності та ефективного контролю державних органів над суб’єктами господарської діяльності, які надають фінансові послуги.

Ми дякуємо Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Державній регуляторній службі України за співпрацю та готовність до діалогу із бізнесом!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: