fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

27/ 09/ 2016
  Закон України №72-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення податкового контролю за трансфертним ціноутворенням» від 28 грудня 2014 року виклав в новій редакції опис методу чистого прибутку (підпункт 39.3.6.1 підпункту 39.3.6 пункту 39.3 статті 39 Податкового кодексу України). У зв’язку з тим, що нова редакція не містить жодних положень стосовно практичного використання цього методу, Асоціація звернулася до Державної фіскальної служби України (надалі – ДФС) для отримання роз’яснення. Нещодавно Асоціація отримала відповідь від ДФС із детальним роз’ясненням щодо встановлення відповідності умов контрольованої операції принципу «витягнутої руки» за методом чистого прибутку та відсилками до Настанов ОЕСР, який цілком задовольняє компаній-членів Асоціації.

Закон України №72-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення податкового контролю за трансфертним ціноутворенням» від 28 грудня 2014 року виклав в новій редакції опис методу чистого прибутку (підпункт 39.3.6.1 підпункту 39.3.6 пункту 39.3 статті 39 Податкового кодексу України). У зв’язку з тим, що нова редакція не містить жодних положень стосовно практичного використання цього методу, Асоціація звернулася до Державної фіскальної служби України (надалі – ДФС) для отримання роз’яснення.

Нещодавно Асоціація отримала відповідь від ДФС із детальним роз’ясненням щодо встановлення відповідності умов контрольованої операції принципу «витягнутої руки» за методом чистого прибутку та відсилками до Настанов ОЕСР, який цілком задовольняє компаній-членів Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: