fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

13/ 07/ 2016
  Протягом останніх років аграрний сектор економіки України, зокрема виробництво зернових та олійних, відіграє ключову роль у наповненні державного бюджету, створенні робочих місць, гарантування продовольчої та фінансової стабільності держави. Запорукою цього є збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями, що уже протягом шести років гарантується Меморандумом про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України (надалі – Мінагрополітики) і суб’єктами господарювання – експортерами зерна (надалі – Меморандум). Цього року Меморандум було підписано 12 липня, що, фактично, ознаменувало початок нового маркетингового року. Відповідно до положень Меморандуму на 2016/2017 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору. Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Протягом останніх років аграрний сектор економіки України, зокрема виробництво зернових та олійних, відіграє ключову роль у наповненні державного бюджету, створенні робочих місць, гарантування продовольчої та фінансової стабільності держави.

Запорукою цього є збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями, що уже протягом шести років гарантується Меморандумом про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України (надалі – Мінагрополітики) і суб’єктами господарювання – експортерами зерна (надалі – Меморандум).

Цього року Меморандум було підписано 12 липня, що, фактично, ознаменувало початок нового маркетингового року.

Відповідно до положень Меморандуму на 2016/2017 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору.

Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності.

Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: