fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

23/ 03/ 2016
  Після набуття чинності Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, у компаній-експортерів соняшникової олії з’явилася можливість використовувати спрощену процедуру документарної перевірки експорту вітчизняної продукції шляхом отримання статусу уповноваженого економічного експортера. Відповідно, такий статус дає право самостійно підтверджувати походження продукції без отримання сертифікату EUR1 при експорті до ЄС, зокрема, для соняшникової олії. Завдяки зусиллям Асоціації, провідні експортери соняшникової олії, які входять до складу Комітету зернових та олійних культур, отримали детальні роз’яснення від Державної фіскальної служби України стосовно процедур та критеріїв надання такого статусу.

Після набуття чинності Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, у компаній-експортерів соняшникової олії з’явилася можливість використовувати спрощену процедуру документарної перевірки експорту вітчизняної продукції шляхом отримання статусу уповноваженого економічного експортера.

Відповідно, такий статус дає право самостійно підтверджувати походження продукції без отримання сертифікату EUR1 при експорті до ЄС, зокрема, для соняшникової олії.

Завдяки зусиллям Асоціації, провідні експортери соняшникової олії, які входять до складу Комітету зернових та олійних культур, отримали детальні роз’яснення від Державної фіскальної служби України стосовно процедур та критеріїв надання такого статусу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: