fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

05/ 12/ 2013
  У результаті діяльності Європейської Бізнес Асоціації (надалі - Асоціація) Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України (надалі – Держветфітослужба) опублікувала на своєму офіційному сайті лист №15-9-1-17/31713 від 26 листопада 2013 року (надалі – Лист) щодо оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції із забезпечення карантинних ветеринарних заходів та створила гарячу лінію з метою донесення інформації у разі порушення виконання його положень. Передумови: упродовж тривалого часу до Асоціації надходили звернення від компаній-членів щодо існуючої проблеми, пов’язаної з дублюванням функцій ветеринарної міліції з іншими державними органами та установами, що здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд у ветеринарній медицині, та з вчиненням неправомірних дій підрозділами ветеринарної міліції. У жовтні 2013 року Асоціацією було направлено лист у відповідні органи державної влади із проханням посприяти прийняттю відповідного рішення щодо оптимізації роботи контролюючих органів і, зокрема, щодо ліквідації підрозділів ветеринарної міліції. 11 жовтня 2013 року Асоціацією та Держветфітослужбою була проведена спільна нарада під головуванням Голови Держветфітослужби пана Горжеєва В.М. та за участі відповідних представників відділу ветеринарної міліції МВС України. У результаті наради сторони прийшли до висновку, що ліквідування підрозділів ветеринарної міліції в Україні є передчасним з огляду на необхідність забезпечення епізоотичного благополуччя населення. Разом з тим, представники Асоціації наполягли на необхідності оптимізувати функції останньої з метою уникнення зловживань у сфері державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду у ветеринарній медицині та підвищення ефективності її роботи. 6 листопада 2013 року за ініціативи Асоціації було проведено спільне засідання із Держветфітослужбою та Координаційним центром з упровадження економічних реформ при Президентові України з метою обговорення механізмів оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції та недопущення неправомірних перевірок бізнесу. У результаті засідання Держветфітослужба підготувала та опублікувала на своєму офіційному сайті відкритого Листа щодо оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції із забезпечення карантинних ветеринарних заходів, який попередньо було погоджено із Асоціацією. Крім того, було створено гарячу лінію для звернень компаній у разі порушення виконання положень Листа та оперативного повідомлення про неправомірні та необґрунтовані дії підрозділів ветеринарної міліції. Телефон гарячої лінії – (066) 260-28-66. Ми висловлюємо вдячність керівництву Держветфітослужби за ефективну та конструктивну співпрацю у вирішенні цього важливого для операторів молочного та харчового ринку питання та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

У результаті діяльності Європейської Бізнес Асоціації (надалі – Асоціація) Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України (надалі – Держветфітослужба) опублікувала на своєму офіційному сайті лист №15-9-1-17/31713 від 26 листопада 2013 року (надалі – Лист) щодо оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції із забезпечення карантинних ветеринарних заходів та створила гарячу лінію з метою донесення інформації у разі порушення виконання його положень.

Передумови: упродовж тривалого часу до Асоціації надходили звернення від компаній-членів щодо існуючої проблеми, пов’язаної з дублюванням функцій ветеринарної міліції з іншими державними органами та установами, що здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд у ветеринарній медицині, та з вчиненням неправомірних дій підрозділами ветеринарної міліції. У жовтні 2013 року Асоціацією було направлено лист у відповідні органи державної влади із проханням посприяти прийняттю відповідного рішення щодо оптимізації роботи контролюючих органів і, зокрема, щодо ліквідації підрозділів ветеринарної міліції. 11 жовтня 2013 року Асоціацією та Держветфітослужбою була проведена спільна нарада під головуванням Голови Держветфітослужби пана Горжеєва В.М. та за участі відповідних представників відділу ветеринарної міліції МВС України. У результаті наради сторони прийшли до висновку, що ліквідування підрозділів ветеринарної міліції в Україні є передчасним з огляду на необхідність забезпечення епізоотичного благополуччя населення. Разом з тим, представники Асоціації наполягли на необхідності оптимізувати функції останньої з метою уникнення зловживань у сфері державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду у ветеринарній медицині та підвищення ефективності її роботи.

6 листопада 2013 року за ініціативи Асоціації було проведено спільне засідання із Держветфітослужбою та Координаційним центром з упровадження економічних реформ при Президентові України з метою обговорення механізмів оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції та недопущення неправомірних перевірок бізнесу. У результаті засідання Держветфітослужба підготувала та опублікувала на своєму офіційному сайті відкритого Листа щодо оптимізації роботи підрозділів ветеринарної міліції із забезпечення карантинних ветеринарних заходів, який попередньо було погоджено із Асоціацією. Крім того, було створено гарячу лінію для звернень компаній у разі порушення виконання положень Листа та оперативного повідомлення про неправомірні та необґрунтовані дії підрозділів ветеринарної міліції. Телефон гарячої лінії – (066) 260-28-66.

Ми висловлюємо вдячність керівництву Держветфітослужби за ефективну та конструктивну співпрацю у вирішенні цього важливого для операторів молочного та харчового ринку питання та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: