fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

20/ 08/ 2021
  Рівень охорони в українських портах буде пом’якшено  Комітет з логістики Асоціації вітає рішення щодо відновлення  в морських портах рівня охорони 1, з яким зменшується тиск на бізнес. Так, на прохання бізнес-спільноти Мінінфраструктура скасувала дію окремого доручення в. о. Міністра інфраструктури України від 26 листопада 2018 року № 779/18/11-18, яким було встановлено рівень охорони 2 в морських портах та портових засобах. Нагадаємо, що згідно з Порядком організації охорони морських та річкових портів існують три рівні охорони. За замовчуванням в усіх українських портах та портових засобах має діяти рівень охорони 1, при якому постійно підтримується необхідний мінімум заходів безпеки. Однак з 2018 року на невизначений період охорону в морських портах було посилено до рівня 2, що спричинило за собою безпідставні перевірки представників бізнесу. Сподіваємось, що з поверненням рівня охорони 1 бізнес зможе продовжувати свою роботу без необґрунтованого втручання ззовні та відповідно до визначених заходів безпеки.

Рівень охорони в українських портах буде пом’якшено 

Комітет з логістики Асоціації вітає рішення щодо відновлення  в морських портах рівня охорони 1, з яким зменшується тиск на бізнес. Так, на прохання бізнес-спільноти Мінінфраструктура скасувала дію окремого доручення в. о. Міністра інфраструктури України від 26 листопада 2018 року № 779/18/11-18, яким було встановлено рівень охорони 2 в морських портах та портових засобах.

Нагадаємо, що згідно з Порядком організації охорони морських та річкових портів існують три рівні охорони. За замовчуванням в усіх українських портах та портових засобах має діяти рівень охорони 1, при якому постійно підтримується необхідний мінімум заходів безпеки. Однак з 2018 року на невизначений період охорону в морських портах було посилено до рівня 2, що спричинило за собою безпідставні перевірки представників бізнесу. Сподіваємось, що з поверненням рівня охорони 1 бізнес зможе продовжувати свою роботу без необґрунтованого втручання ззовні та відповідно до визначених заходів безпеки.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: