fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Промислова екологія та сталий розвиток

30/ 06/ 2021
  Міндовкілля відтермінувало введення нових екологічних нормативів в металургії У квітні Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів опублікувано наказ №242 про відтермінування введення нових нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин для коксових печей та агломашин. Таким чином, чинні екологічні норми було подовжено до 1 січня 2022 року. Асоціація зверталась із відповідним проханням до Міндовкілля у грудні минулого року, з огляду на необхідність вжиття такого заходу на підтримку промисловості в умовах складної економічної ситуації, яка склалась унаслідок обмежувальних заходів щодо запобігання COVID-19.

Міндовкілля відтермінувало введення нових екологічних нормативів в металургії

У квітні Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів опублікувано наказ №242 про відтермінування введення нових нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин для коксових печей та агломашин.

Таким чином, чинні екологічні норми було подовжено до 1 січня 2022 року.

Асоціація зверталась із відповідним проханням до Міндовкілля у грудні минулого року, з огляду на необхідність вжиття такого заходу на підтримку промисловості в умовах складної економічної ситуації, яка склалась унаслідок обмежувальних заходів щодо запобігання COVID-19.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: