fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

03/ 06/ 2020
  3 червня Уряд прийняв постанову, якою скасовується обов’язковість застосування системи рециркуляції при фумігації зерна. Бізнес спільнота вітає це рішення та чекає на оприлюднення тексту постанови. Експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації неодноразово підкреслювали, що рішення про встановлення системи рециркуляції повинно прийматись вантажовідправником в кожному окремому випадку з огляду на тривалість переходу судна з порту навантаження до порту призначення, а також з урахуванням фітосанітарних та інших внутрішніх правил країни імпорту. Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Мінекономіки та Держпродспоживслужбі за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.  

3 червня Уряд прийняв постанову, якою скасовується обов’язковість застосування системи рециркуляції при фумігації зерна. Бізнес спільнота вітає це рішення та чекає на оприлюднення тексту постанови. Експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації неодноразово підкреслювали, що рішення про встановлення системи рециркуляції повинно прийматись вантажовідправником в кожному окремому випадку з огляду на тривалість переходу судна з порту навантаження до порту призначення, а також з урахуванням фітосанітарних та інших внутрішніх правил країни імпорту.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Мінекономіки та Держпродспоживслужбі за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: