fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

03/ 12/ 2019
  Для планування своєї виробничої діяльності підприємствам деревообробної галузі важливо мати своєчасну та вичерпну інформацію щодо кількості лісових ресурсів, які плануються до заготівлі на наступний рік в розрізі сортиментів та лісгоспів. Комітет деревообробної та меблевої галузі Асоціації неодноразово наголошував на необхідності надання відповідної інформації у публічному просторі. Ми раді повідомити, що 2 грудня на офіційному сайті Державного агентства лісових ресурсів України (https://bit.ly/34HBCtc) було оприлюднено орієнтовну сортиментну структуру 2020 року від всіх видів рубок по Держлісагентству. Загалом, у 2020 році орієнтовно заплановано заготовити 13 млн 576 тис. куб. метрів деревини. У тому числі, лісоматеріалів круглих – 6 млн 729 тис. куб. метрів, дров’яної деревини для промислового використання – 3 млн 457 тис. куб. метрів, дров’яної деревини для непромислового використання (дров паливних) – 3 млн 389 тис. куб. метрів. Окрім того, на сайті можна ознайомитися з сортиментною структурою за класами якості деревини, орієнтовною заготівлею від рубок головного користування та формування і оздоровлення лісів.

Для планування своєї виробничої діяльності підприємствам деревообробної галузі важливо мати своєчасну та вичерпну інформацію щодо кількості лісових ресурсів, які плануються до заготівлі на наступний рік в розрізі сортиментів та лісгоспів. Комітет деревообробної та меблевої галузі Асоціації неодноразово наголошував на необхідності надання відповідної інформації у публічному просторі.

Ми раді повідомити, що 2 грудня на офіційному сайті Державного агентства лісових ресурсів України (https://bit.ly/34HBCtc) було оприлюднено орієнтовну сортиментну структуру 2020 року від всіх видів рубок по Держлісагентству. Загалом, у 2020 році орієнтовно заплановано заготовити 13 млн 576 тис. куб. метрів деревини. У тому числі, лісоматеріалів круглих – 6 млн 729 тис. куб. метрів, дров’яної деревини для промислового використання – 3 млн 457 тис. куб. метрів, дров’яної деревини для непромислового використання (дров паливних) – 3 млн 389 тис. куб. метрів. Окрім того, на сайті можна ознайомитися з сортиментною структурою за класами якості деревини, орієнтовною заготівлею від рубок головного користування та формування і оздоровлення лісів.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: