fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

03/ 10/ 2019
  Бізнес та МінРЕТС підписали Меморандум про співпрацю на ринку зерна Зернова галузь відіграє важливу роль в аграрному секторі України та має великий  потенціал для розвитку. Так, за оцінками операторів ринку, експорт зерна з України в найближчі роки зросте до 70 млн т. Зокрема, у 2018/2019 маркетинговий рік Україна експортувала рекордний обсяг зернових – 50,4 млн т. За січень-червень 2019 року експорт вітчизняних зернових становив 26,2 млн т. Відповідно, виробництво, переробка та експорт зернових та олійних культур дають суттєві грошові надходження до бюджету і є важливими секторами працевлаштування населення країни. Крім того, відіграють важливу роль в гарантуванні продовольчої та фінансової стабільності держави. Європейська Бізнес Асоціація рада повідомити, що цього року Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (МінРЕТС) і суб’єктами господарювання-експортерами зерна у 2019/2020 маркетинговому році було підписано сьогодні, 3 жовтня. Даний документ містить механізми взаємодії учасників ринку зерна, обмін інформацією щодо перспектив експорту зернових культур, здійснення моніторингу функціонування зернового ринку. Тож Європейська Бізнес Асоціація дякує МінРЕТС за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Бізнес та МінРЕТС підписали Меморандум про співпрацю на ринку зерна

Зернова галузь відіграє важливу роль в аграрному секторі України та має великий  потенціал для розвитку. Так, за оцінками операторів ринку, експорт зерна з України в найближчі роки зросте до 70 млн т. Зокрема, у 2018/2019 маркетинговий рік Україна експортувала рекордний обсяг зернових – 50,4 млн т. За січень-червень 2019 року експорт вітчизняних зернових становив 26,2 млн т. Відповідно, виробництво, переробка та експорт зернових та олійних культур дають суттєві грошові надходження до бюджету і є важливими секторами працевлаштування населення країни. Крім того, відіграють важливу роль в гарантуванні продовольчої та фінансової стабільності держави.

Європейська Бізнес Асоціація рада повідомити, що цього року Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (МінРЕТС) і суб’єктами господарювання-експортерами зерна у 2019/2020 маркетинговому році було підписано сьогодні, 3 жовтня. Даний документ містить механізми взаємодії учасників ринку зерна, обмін інформацією щодо перспектив експорту зернових культур, здійснення моніторингу функціонування зернового ринку.

Тож Європейська Бізнес Асоціація дякує МінРЕТС за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: