fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

31/ 07/ 2019
  Ми раді вітати затвердження Порядку розрахунку норм природних втрат зерна та продуктів його переробки при зберіганні на зернових складах та зернопереробних підприємствах. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 316 від 12 червня 2019 року, який вступає в дію 6 серпня цього року. Відповідний Наказ встановлює єдині норми та правила для відображення обліку зерна та продуктів його переробки, списання норм природних втрат. Це в свою чергу, дозволить підприємствам та зерновим складам працювати без додаткових затрат та простежити втрати зерна при зберіганні і переробці в готову продукцію. Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Мінагрополітики за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.  

Ми раді вітати затвердження Порядку розрахунку норм природних втрат зерна та продуктів його переробки при зберіганні на зернових складах та зернопереробних підприємствах. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 316 від 12 червня 2019 року, який вступає в дію 6 серпня цього року.

Відповідний Наказ встановлює єдині норми та правила для відображення обліку зерна та продуктів його переробки, списання норм природних втрат. Це в свою чергу, дозволить підприємствам та зерновим складам працювати без додаткових затрат та простежити втрати зерна при зберіганні і переробці в готову продукцію.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Мінагрополітики за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: