fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

27/ 06/ 2019
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо особливостей застосування Технічного регламенту радіообладнання, після нещодавніх змін внесених постановою Уряду №323 від 10 квітня 2019 року. Бізнес спільноту цікавив ряд питань, зокрема щодо правильності розуміння терміну “введення в обіг”, особливостей постачання автомобільного радіообладнання, тощо. Держспецзв’язку України надали ґрунтовну відповідь щодо порушених у листі питань. В тому числі підтвердили, що поняття «введення в обіг» стосується кожної окремої моделі радіообладнання, та зазначили, що сертифікати та декларації відповідності на автомобільне радіообладнання оформлені до 19 квітня 2019 року залишаються дійсними. Ми вдячні Держспецзв’язку України за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо особливостей застосування Технічного регламенту радіообладнання, після нещодавніх змін внесених постановою Уряду №323 від 10 квітня 2019 року.

Бізнес спільноту цікавив ряд питань, зокрема щодо правильності розуміння терміну “введення в обіг”, особливостей постачання автомобільного радіообладнання, тощо.

Держспецзв’язку України надали ґрунтовну відповідь щодо порушених у листі питань. В тому числі підтвердили, що поняття «введення в обіг» стосується кожної окремої моделі радіообладнання, та зазначили, що сертифікати та декларації відповідності на автомобільне радіообладнання оформлені до 19 квітня 2019 року залишаються дійсними.

Ми вдячні Держспецзв’язку України за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: