fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

20/ 02/ 2019
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту енергетичного маркування побутових духових шаф та кухонних витяжок. Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо можливості зазначати «0» на енергетичній етикетці духової шафи, в разі якщо у обладнання відсутній звичайний режим і воно працює виключно в режимі примусової конвекції. Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог щодо енергетичного маркування у відповідності до Директив ЄС. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту енергетичного маркування побутових духових шаф та кухонних витяжок.

Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо можливості зазначати «0» на енергетичній етикетці духової шафи, в разі якщо у обладнання відсутній звичайний режим і воно працює виключно в режимі примусової конвекції.

Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог щодо енергетичного маркування у відповідності до Директив ЄС.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: