fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

07/ 12/ 2018
  У відповідь на пропозицію Комітету побутової електротехніки Асоціації Регулятор прийняв Рішення 626 в якому суттєво розширив перелік типів радіоелектронних засобів, вільний обіг яких в Україні здійснюється без реєстрації в НКРЗІ. У вересні ц.р. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Рішенням №456 затвердила перелік окремих видів (типів) радіоелектронних засобів (РЕЗ), які не потребують включення до Реєстру РЕЗ та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування. Експерти Комітету Асоціації проаналізували перелік типів РЕЗ та звернулись до НКРЗІ з пропозиціями суттєво розширити перелік типів обладнання, яке не потребує реєстрації і може надаватись без обмежень для вільного обігу на території України за наявності декларації про відповідність Технічному регламенту радіообладнання. На початку грудня ц.р. Регулятор прийняв відповідне Рішення 626 в якому було враховано переважну більшість пропозицій Комітету Асоціації. Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну позицію та сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

У відповідь на пропозицію Комітету побутової електротехніки Асоціації Регулятор прийняв Рішення 626 в якому суттєво розширив перелік типів радіоелектронних засобів, вільний обіг яких в Україні здійснюється без реєстрації в НКРЗІ.

У вересні ц.р. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Рішенням №456 затвердила перелік окремих видів (типів) радіоелектронних засобів (РЕЗ), які не потребують включення до Реєстру РЕЗ та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування.

Експерти Комітету Асоціації проаналізували перелік типів РЕЗ та звернулись до НКРЗІ з пропозиціями суттєво розширити перелік типів обладнання, яке не потребує реєстрації і може надаватись без обмежень для вільного обігу на території України за наявності декларації про відповідність Технічному регламенту радіообладнання.

На початку грудня ц.р. Регулятор прийняв відповідне Рішення 626 в якому було враховано переважну більшість пропозицій Комітету Асоціації. Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну позицію та сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: