fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

10/ 07/ 2018
  1 березня 2018 року в ВРУ був зареєстрований Проект Закону «про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо зменшення ставки податку на додану вартість, реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності та підвищення прозорості розрахункових операцій з урахуванням європейської практики» №8089. Проектом Закону   передбачалася відміна 3 групи єдиного податку для  фізичних осіб-підприємців. Проект Закону міг значно  нашкодити ІТ-індустрії, котра використовує контрактні умови співпраці з ІТ-спеціалістами. Правління ІТ-комітету публічно висловило свою позицію щодо ситуації, яка могла б відбутися в разі прийняття Проекту Закону. 19 березня автор Проекту Закону його відкликав . ІТ-комітет вдячний автору Проекту Андрію Шиньковичу за готовність чути позицію бізнесу, розуміння ситуації для індустрії та України в цілому.

1 березня 2018 року в ВРУ був зареєстрований Проект Закону «про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо зменшення ставки податку на додану вартість, реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності та підвищення прозорості розрахункових операцій з урахуванням європейської практики» №8089. Проектом Закону   передбачалася відміна 3 групи єдиного податку для  фізичних осіб-підприємців.

Проект Закону міг значно  нашкодити ІТ-індустрії, котра використовує контрактні умови співпраці з ІТ-спеціалістами.

Правління ІТ-комітету публічно висловило свою позицію щодо ситуації, яка могла б відбутися в разі прийняття Проекту Закону. 19 березня автор Проекту Закону його відкликав . ІТ-комітет вдячний автору Проекту Андрію Шиньковичу за готовність чути позицію бізнесу, розуміння ситуації для індустрії та України в цілому.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: