fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

13/ 06/ 2018
  Національний банк України врахував пропозиції Європейської Бізнес Асоціації щодо спрощення здійснення валютних операцій. Відтепер фізичні особи-резиденти для здійснення переказів іноземної валюти з поточних рахунків зможуть застосовувати дистанційні канали обслуговування та надавати підтвердні документи в електронній формі. Банки, в свою чергу, зможуть створювати електронні копії підтвердних документів для подальшого зберігання. Раніше такі документи необхідно було надавати та зберігати в паперовій формі. Зазначені зміни вступають в силу з 12 червня 2018 року (Постанова Правління Національного банку України № 62 Про затвердження Змін до Правил здійснення за межі України та в Україні переказів фізичних осіб за поточними валютними неторговельними операціями та їх виплати в Україні від 07 червня 2018 року).

Національний банк України врахував пропозиції Європейської Бізнес Асоціації щодо спрощення здійснення валютних операцій. Відтепер фізичні особи-резиденти для здійснення переказів іноземної валюти з поточних рахунків зможуть застосовувати дистанційні канали обслуговування та надавати підтвердні документи в електронній формі. Банки, в свою чергу, зможуть створювати електронні копії підтвердних документів для подальшого зберігання. Раніше такі документи необхідно було надавати та зберігати в паперовій формі.

Зазначені зміни вступають в силу з 12 червня 2018 року (Постанова Правління Національного банку України № 62 “Про затвердження Змін до Правил здійснення за межі України та в Україні переказів фізичних осіб за поточними валютними неторговельними операціями та їх виплати в Україні” від 07 червня 2018 року).

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: