fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

21/ 06/ 2017
  21 червня 2017 року у Верховній Раді України було зареєстровано Проект Закону «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України». Останні кілька місяців експерти Агрохімічного Комітету Європейської Бізнес Асоціації посилено працювали над проблемою неможливості ввезення незареєстрованих пестицидів для державних випробувань без підтвердження реєстрації в країні, що їх виробляє. Даний законопроект має на меті вирішити цю проблему, що сприятиме появі на українському ринку високоякісних засобів захисту рослин.

21 червня 2017 року у Верховній Раді України було зареєстровано Проект Закону «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України».

Останні кілька місяців експерти Агрохімічного Комітету Європейської Бізнес Асоціації посилено працювали над проблемою неможливості ввезення незареєстрованих пестицидів для державних випробувань без підтвердження реєстрації в країні, що їх виробляє.

Даний законопроект має на меті вирішити цю проблему, що сприятиме появі на українському ринку високоякісних засобів захисту рослин.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: