fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

06/ 04/ 2017
  Ми раді повідомити, що Верховна Рада України відхилила поправки до проекту Закону №4493 «Про ринок електричної енергії України» від 21 квітня 2016 року, якими було запропоновано включити побутові відходи до переліку альтернативних джерел енергії, а також застосовувати «зелений» тариф до суб’єктів господарювання, які виробляють електричну енергію з побутових відходів. Регуляторний комітет Асоціації виступив проти цих поправок, що стимулювали спалення побутових відходів, адже зважаючи на наявність серед таких відходів небезпечних компонентів, їхнє спалення становить значну загрозу для здоров’я людей та навколишнього середовища. Ми щиро вдячні народним депутатам за відкритість до діалогу з бізнесом та конструктивну позицію!

Ми раді повідомити, що Верховна Рада України відхилила поправки до проекту Закону №4493 «Про ринок електричної енергії України» від 21 квітня 2016 року, якими було запропоновано включити побутові відходи до переліку альтернативних джерел енергії, а також застосовувати «зелений» тариф до суб’єктів господарювання, які виробляють електричну енергію з побутових відходів.

Регуляторний комітет Асоціації виступив проти цих поправок, що стимулювали спалення побутових відходів, адже зважаючи на наявність серед таких відходів небезпечних компонентів, їхнє спалення становить значну загрозу для здоров’я людей та навколишнього середовища.

Ми щиро вдячні народним депутатам за відкритість до діалогу з бізнесом та конструктивну позицію!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: