fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

21/ 03/ 2014
  Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (надалі – Міністерство) врахувало пропозицію Європейської Бізнес Асоціації (надалі – Асоціація) в проекті постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до планів заходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 7 серпня 2013 р. №702» (надалі – проект Постанови), що був опублікований на офіційному сайті Міністерства 19 березня ц.р. Передумови:Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження технічних регламентів щодо енергетичного маркування» від 7 серпня 2013 року №702 (надалі – Постанова №702) передбачає здійснення державного ринкового нагляду за відповідностю енергоспоживчих продуктів, побутових електричних холодильників, побутових пральних машин вимогам технічних регламентів, затверджених Постановою №702, починаючи з 1 липня 2014 року. Водночас сама Постанова №702 потребує суттєвого доопрацювання. Крім того, для її ефективного застосування необхідно прийняти ряд національних стандартів та розробити методологічні рекомендації. У зв’язку з цим, Комітет побутової електротехніки Асоціації активно відстоював ідею відтермінування дати початку застосування обов’язкового державного ринкового нагляду за відповідністю продукції вимогам технічних регламентів з 1 липня 2014 року на 1 липня 2015 року. Результатом зусиль Асоціації стала публікація 19 березня ц.р. на сайті Міністерства проекту Постанови, який передбачає внесення змін до планів заходів із застосування технічних регламентів, затверджених Постановою №702, та перенесення на один рік строку здійснення обов’язкового державного ринкового контролю. Ми висловлюємо вдячність керівництву Міністерства за ефективну та конструктивну співпрацю у вирішенні цього важливого для ринку побутової електротехніки питання та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю! Окрім цього, ми дякуємо всім членам Асоціації, хто долучився та підтримував наші зусилля, спрямовані на вирішення цього питання та будемо тримати Вас у курсі подальшого розвитку подій.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (надалі – Міністерство) врахувало пропозицію Європейської Бізнес Асоціації (надалі – Асоціація) в проекті постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до планів заходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 7 серпня 2013 р. №702» (надалі – проект Постанови), що був опублікований на офіційному сайті Міністерства 19 березня ц.р.

Передумови:Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження технічних регламентів щодо енергетичного маркування» від 7 серпня 2013 року №702 (надалі – Постанова №702) передбачає здійснення державного ринкового нагляду за відповідностю енергоспоживчих продуктів, побутових електричних холодильників, побутових пральних машин вимогам технічних регламентів, затверджених Постановою №702, починаючи з 1 липня 2014 року. Водночас сама Постанова №702 потребує суттєвого доопрацювання. Крім того, для її ефективного застосування необхідно прийняти ряд національних стандартів та розробити методологічні рекомендації. У зв’язку з цим, Комітет побутової електротехніки Асоціації активно відстоював ідею відтермінування дати початку застосування обов’язкового державного ринкового нагляду за відповідністю продукції вимогам технічних регламентів з 1 липня 2014 року на 1 липня 2015 року.

Результатом зусиль Асоціації стала публікація 19 березня ц.р. на сайті Міністерства проекту Постанови, який передбачає внесення змін до планів заходів із застосування технічних регламентів, затверджених Постановою №702, та перенесення на один рік строку здійснення обов’язкового державного ринкового контролю.

Ми висловлюємо вдячність керівництву Міністерства за ефективну та конструктивну співпрацю у вирішенні цього важливого для ринку побутової електротехніки питання та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Окрім цього, ми дякуємо всім членам Асоціації, хто долучився та підтримував наші зусилля, спрямовані на вирішення цього питання та будемо тримати Вас у курсі подальшого розвитку подій.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: