fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

24/ 10/ 2012
  Завдяки зусиллям Асоціації та добрій волі Міністерства екології та природніх ресурсів України, 22 жовтня 2012 року Міністерство опублікувало на своєму офіційному веб-сайті Проект Наказу «Про внесення змін до наказу Мінприроди від 25.03.2008 № 149», який вносить зміни у зразок заявки на реєстрацію пестицидів та агрохімікатів для забезпечення захисту прав інтелектуальної власності власників патентів в агрохімічному секторі України. Історія питання: Впродовж останніх чотирьох років в Україні кількість препаратів, що порушують права інтелектуальної власності, з кожним роком дедалі зростає. Такі  препарати реєструються Міністерством екології на природних ресурсів України відповідно до існуючого в Україні законодавства, оскільки в ньому немає жодних перешкод для реєстрації таких препаратів. Відтак, зареєстрований препарат, що порушує права інтелектуальної власності, може вільно використовуватися в Україні навіть після того, як порушення було визнано господарським судом. Мусимо констатувати, що попри існування, на перший погляд, достатньої нормативно-правової бази для врегулювання захисту прав інтелектуальної власності в Україні, це законодавство не працює на практиці, зокрема, в агрохімічному секторі, що не додає оптимізму потенційним інвесторам. Завдяки добрій волі Міністерства екології та природніх ресурсів України щодо запровадження міжнародних стандартів та передової практики в Україні, а також плідній співпраці Міністерства с Агрохімічним комітетом Асоціації, 22 жовтня 2012 року Міністерство опублікувало на своєму офіційному сайті проект наказу, який вносить зміни у зразок заявки на реєстрацію засобів захисту рослин, спрямовані на забезпечення захисту прав інтелектуальної власності власників патентів в агрохімічному секторі України. Ми вдячні Міністерству екології та природніх ресурсів України і раді поділитися цим прогресом з нашими членами, які чекали на забезпечення належного захисту прав інтелектуальної власності в агрохімічному секторі України.

Завдяки зусиллям Асоціації та добрій волі Міністерства екології та природніх ресурсів України, 22 жовтня 2012 року Міністерство опублікувало на своєму офіційному веб-сайті Проект Наказу «Про внесення змін до наказу Мінприроди від 25.03.2008 № 149», який вносить зміни у зразок заявки на реєстрацію пестицидів та агрохімікатів для забезпечення захисту прав інтелектуальної власності власників патентів в агрохімічному секторі України.

Історія питання: Впродовж останніх чотирьох років в Україні кількість препаратів, що порушують права інтелектуальної власності, з кожним роком дедалі зростає. Такі  препарати реєструються Міністерством екології на природних ресурсів України відповідно до існуючого в Україні законодавства, оскільки в ньому немає жодних перешкод для реєстрації таких препаратів. Відтак, зареєстрований препарат, що порушує права інтелектуальної власності, може вільно використовуватися в Україні навіть після того, як порушення було визнано господарським судом. Мусимо констатувати, що попри існування, на перший погляд, достатньої нормативно-правової бази для врегулювання захисту прав інтелектуальної власності в Україні, це законодавство не працює на практиці, зокрема, в агрохімічному секторі, що не додає оптимізму потенційним інвесторам.

Завдяки добрій волі Міністерства екології та природніх ресурсів України щодо запровадження міжнародних стандартів та передової практики в Україні, а також плідній співпраці Міністерства с Агрохімічним комітетом Асоціації, 22 жовтня 2012 року Міністерство опублікувало на своєму офіційному сайті проект наказу, який вносить зміни у зразок заявки на реєстрацію засобів захисту рослин, спрямовані на забезпечення захисту прав інтелектуальної власності власників патентів в агрохімічному секторі України.

Ми вдячні Міністерству екології та природніх ресурсів України і раді поділитися цим прогресом з нашими членами, які чекали на забезпечення належного захисту прав інтелектуальної власності в агрохімічному секторі України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: