fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

16/ 08/ 2022
  Агрохімічний комітет Європейської Бізнес Асоціації вітає прийняття у першому читанні законопроєкту №4558. Цей документ має на меті удосконалення державного законодавства у сфері використання пестицидів та агрохімікатів. Ним передбачається низка заходів для вирішення проблем, які накопичились за останні роки. Зокрема, будуть впроваджені європейські вимоги до пакування та маркування ЗЗР, а також створення Державного електронного реєстру, де кожен зможе ознайомитися з повною інформацією про той чи інший препарат. Експерти Асоціації були долучені до розробки цього проєкту з самого початку та готові долучитися до його доопрацювання між читаннями. Від імені Агрохімічного комітету EBA дякуємо Верховній Раді за підтримку ініціативи, яка реформує державне регулювання сфери ЗЗР, наближає законодавство України до стандартів ЄС, а також сприяє збільшенню врожайності українських аграріїв навіть в умовах зменшення посівних площ через війну.

Агрохімічний комітет Європейської Бізнес Асоціації вітає прийняття у першому читанні законопроєкту №4558.

Цей документ має на меті удосконалення державного законодавства у сфері використання пестицидів та агрохімікатів. Ним передбачається низка заходів для вирішення проблем, які накопичились за останні роки. Зокрема, будуть впроваджені європейські вимоги до пакування та маркування ЗЗР, а також створення Державного електронного реєстру, де кожен зможе ознайомитися з повною інформацією про той чи інший препарат.

Експерти Асоціації були долучені до розробки цього проєкту з самого початку та готові долучитися до його доопрацювання між читаннями.

Від імені Агрохімічного комітету EBA дякуємо Верховній Раді за підтримку ініціативи, яка реформує державне регулювання сфери ЗЗР, наближає законодавство України до стандартів ЄС, а також сприяє збільшенню врожайності українських аграріїв навіть в умовах зменшення посівних площ через війну.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: