fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

06/ 12/ 2017
  Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі долучилися до виїзного засідання Комітету ВРУ з питань аграрної політики і земельних відносин, щоб обговорити головні питання реформи лісового господарства. Від імені Комітету Асоціації в черговий раз були озвучені наші пропозиції та занепокоєння щодо ситуації навколо прийняття Стратегії реформування лісового господарства та передачі лісів у концесію. Детально з позицією Асоціації щодо передачі у концесію лісових господарств та Стратегії реформування лісового господарства на період до 2022 року можна ознайомитися за посиланнями > http://bit.ly/2EjUvpP та http://bit.ly/2AY3mhv.

Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі долучилися до виїзного засідання Комітету ВРУ з питань аграрної політики і земельних відносин, щоб обговорити головні питання реформи лісового господарства.

Від імені Комітету Асоціації в черговий раз були озвучені наші пропозиції та занепокоєння щодо ситуації навколо прийняття Стратегії реформування лісового господарства та передачі лісів у концесію.

Детально з позицією Асоціації щодо передачі у концесію лісових господарств та Стратегії реформування лісового господарства на період до 2022 року можна ознайомитися за посиланнями > http://bit.ly/2EjUvpP та http://bit.ly/2AY3mhv.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: