fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Фінанси та податки

14/ 11/ 2017
  Чергова зустріч під незвичайною назвою «Податково-бухгалтерське асорті» розпочалася із привітання Сергія Політучого, Почесного консула Республіки Франція у Харкові, Президента Factor Group of Companies, і його розповіді про значення благодійності для сучасних бізнесменів. Згодом промову підхопив Дмитро Винокуров, головний редактор журналу «Податки і бухгалтерський облік», розглянувши доброчинність з податкової точки зору. Його заступник, Дмитро Костюк, говорив про поточну практику і способи протидії блокуванню ПДВ, а податковий експерт журналу Тетяна Войтенко - про зміни до Закону «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні». Отож учасники скористалися нагодою отримати відповіді на проблемні запитання, поділитися власним досвідом і просто поспілкуватися із професіоналами, які «пригощали» гостей жартами та смачним печивом.

Чергова зустріч під незвичайною назвою «Податково-бухгалтерське асорті» розпочалася із привітання Сергія Політучого, Почесного консула Республіки Франція у Харкові, Президента Factor Group of Companies, і його розповіді про значення благодійності для сучасних бізнесменів. Згодом промову підхопив Дмитро Винокуров, головний редактор журналу «Податки і бухгалтерський облік», розглянувши доброчинність з податкової точки зору.

Його заступник, Дмитро Костюк, говорив про поточну практику і способи протидії блокуванню ПДВ, а податковий експерт журналу Тетяна Войтенко – про зміни до Закону «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні».

Отож учасники скористалися нагодою отримати відповіді на проблемні запитання, поділитися власним досвідом і просто поспілкуватися із професіоналами, які «пригощали» гостей жартами та смачним печивом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: